sávalap az amit ki kell ásni, 80cm mély, terheléstől föggöen széles...
lemezalap az amit egybefüggő betonlemezként huzol le, mint egy járda, vagy aljzat....
lemez-alap jobb, kevesebb munka, kevesebb anyag, mivel ez "csak" faház, nincs nagy súlya, igy nem kell sáv-alap, elég 15cm vastag lemez-alap!
3.5x3.5 anyagszükséglete:
-2.5m3 sóder
-6 mázsa cement
-13m2 dorogi rács, vagy bármilyen betonvas ami 8mm, vagy vastagabb
-és némi zsaluanyag, hogy körbezsaluzd
nem vagyok kőműves,de kell kb. 2 m3 sóder,4 zsák (50kg) cement,víz,áram,betonkeverő,lapát,talicska,zsalufa meg valami szaki aki azért látott már ilyet. És megvan az alap(de lehet,hogy kihagytam dolgokat)
Várom a szagértőket,hogy leirják konkrétan,hogy mi is kell ehhez a házhoz....és akkor meglátjuk ki mit tud,és mit akar adni.....
Mert spotcsillár felajánlás már jött,meg szekrénysor(használt) de ezt nem tudom beépiteni,mert nem értek hozzá
ilyennek is kell a betonyalap ,,,,,,, de 3,5 x 3.5 kell......és télen ott buzerálnánk a motorokat,téliesitjük majd,lambéria külsővel kell,asszem,ne negativoskodjatok mert összeomlok idegileg.....
- Kérem, meg tudna mondani, mennyi a pontos idő?
- Persze, fel van nekem ide írva. Nyolc óra van.
- Köszönöm. De ne haragudjon, mit mond, ha nem nyolc óra van?
- Azt, hogy nem tudom mennyi az idő.
- Aha. És honnan tudja azt, hogy nyolc óra van-e?
- Hát fel van nekem ide írva.
FAHÁZIKÓ projekt 3,5 x 3,5 ös (a fingásokra való tekintettel,mert eredetileg 3x3 lett tervezve,de fndi azt mondta,ha fingunk egyet benne,akkor az már nem fér majd el,mi márpediglen nem csak egyet akarunk majd pukizni!)
betonalap készítésére jelentkezők:
(szigorúan ÖNKÉNTES alapon,és téritésmentes meló! )
,legfeljebb sörözünk majd ha elkészül,vagy mittudomén............és korlátozottak a helyek! A történés helye Budaörs,ideje meg szombat(esetleg Vasárnap ismétlés,ha jól esett)
1.Gekko
2. fndi
3.Totor
4. ...?....
Na szóval összegezzük,mink is van eddig:
01.---- 1 doboz laminált padló(Hoj)
02.-----1 és fél ugyancsak laminált padló(fndi)
03.-----10 nm olyan izéé....( Grkrisz)
04.-----pár szál lambéria......(BinLáden)
05.-----ablak.....(szintén BinLáden)
Eddig jól alakul,köszönjük!
Van még pár cucc,de azt most mellőznénk...(szekrénysor,hűtő,egérfogó, linóleum,spotcsillár, szögek stb)majd esetleg visszatérünk rá később....
De reggel még SEMMI sem volt....HALADUNK!
lemezalap az amit egybefüggő betonlemezként huzol le, mint egy járda, vagy aljzat....
lemez-alap jobb, kevesebb munka, kevesebb anyag, mivel ez "csak" faház, nincs nagy súlya, igy nem kell sáv-alap, elég 15cm vastag lemez-alap!
3.5x3.5 anyagszükséglete:
-2.5m3 sóder
-6 mázsa cement
-13m2 dorogi rács, vagy bármilyen betonvas ami 8mm, vagy vastagabb
-és némi zsaluanyag, hogy körbezsaluzd
Mert spotcsillár felajánlás már jött,meg szekrénysor(használt) de ezt nem tudom beépiteni,mert nem értek hozzá
sáv-alapot vagy lemez-alapot akarsz csinálni?
- Persze, fel van nekem ide írva. Nyolc óra van.
- Köszönöm. De ne haragudjon, mit mond, ha nem nyolc óra van?
- Azt, hogy nem tudom mennyi az idő.
- Aha. És honnan tudja azt, hogy nyolc óra van-e?
- Hát fel van nekem ide írva.
betonalap készítésére jelentkezők:
(szigorúan ÖNKÉNTES alapon,és téritésmentes meló! )
,legfeljebb sörözünk majd ha elkészül,vagy mittudomén............és korlátozottak a helyek! A történés helye Budaörs,ideje meg szombat(esetleg Vasárnap ismétlés,ha jól esett)
1.Gekko
2. fndi
3.Totor
4. ...?....
Na szóval összegezzük,mink is van eddig:
01.---- 1 doboz laminált padló(Hoj)
02.-----1 és fél ugyancsak laminált padló(fndi)
03.-----10 nm olyan izéé....( Grkrisz)
04.-----pár szál lambéria......(BinLáden)
05.-----ablak.....(szintén BinLáden)
Eddig jól alakul,köszönjük!
Van még pár cucc,de azt most mellőznénk...(szekrénysor,hűtő,egérfogó, linóleum,spotcsillár, szögek stb)majd esetleg visszatérünk rá később....
De reggel még SEMMI sem volt....HALADUNK!