Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gekko, ne haragudj, de már erre sem válaszolok, térjünk vissza az eredeti kerékvágásba! Köszi, h megérted!
Sziasztok!Tudom h. nem ide tartozik de fontos,egy olyan problémám van a mocimmal Yamaha tzr 50(2006) hogy elsö,második fokozatban mintha lenne egy "lyuk" olyan 5-6 ezer környékén ahol megáll a fordulatszámmérő aztán kis idő múlva megint elindul de akkor is dadogva és nem igazán tudom mi lehet a baj vele!PL ma városban mentem ,mikor elindultam nem volt vele különösebb gond de az egyik lámpánál indultam volna el és egyszerűen 3-4 ezernél feljebb nem ment megpróbáltam ha elváltok hát ha jó lesz de a többiben is ezt csinálta!aztán megálltam vele 2-3 óra múlva beindítottam és akkor ment jól mondjuk 1,2 ben akkor is ezt csinálta!de érezni lehetett h. valami nincs rendben!A Shellnél tankolok mindig az olajra se sajnálom a pénzt nem tudom mi lehet a baj!ha valaki tud segítsen légyszíves,a véleményeket is várom !köszönöm szépen
FAHÁZIKÓ projekt 3,5 x 3,5 ös (a fingásokra való tekintettel,mert eredetileg 3x3 lett tervezve,de fndi azt mondta,ha fingunk egyet benne,akkor az már nem fér majd el,mi márpediglen nem csak egyet akarunk majd pukizni!)
betonalap készítésére jelentkezők:
(szigorúan ÖNKÉNTES alapon,és téritésmentes meló! )
,legfeljebb sörözünk majd ha elkészül,vagy mittudomén............és korlátozottak a helyek! A történés helye Budaörs,ideje meg szombat(esetleg Vasárnap ismétlés,ha jól esett)
1.Gekko
2. fndi
3.Totor
4. ...?....

Na szóval összegezzük,mink is van eddig:
01.---- 1 doboz laminált padló(Hoj)
02.-----1 és fél ugyancsak laminált padló(fndi)
03.-----10 nm olyan izéé....( Grkrisz)
04.-----pár szál lambéria......(BinLáden)
05.-----ablak.....(szintén BinLáden)

Eddig jól alakul,köszönjük!
Van még pár cucc,de azt most mellőznénk...(szekrénysor,hűtő,egérfogó, linóleum,spotcsillár, szögek stb)majd esetleg visszatérünk rá később....
De reggel még SEMMI sem volt....HALADUNK!
szombaton betonalap?
basszus,a gyerek,hát szegények nehezebben dolgozzák fel a dolgokat.....ennyire odavan?
Szia
csáá
Szombat óta nem láttam az élettársamat, szombaton megkisérlek egy laza gurulást délután, meglátom mtlyen lesz utánna!
Áááááá, semmi se jó, ezért néztem fel! Ettől legallább 1 kicsit jobb kedvem van! Abaj a gyerekkel van, átérzi, de képtelen feldolgozni! Lehet, h picologus lesz belőlle! De ez legyen az utolsó kérdés és válasz rá! Nem szeretném ha a forumon is ez menne, az emlékkek örökké élnek, de a fájdalmak majd elmulnak, az élet pedig megy tovább!
basszus én egy reggeli dumára reagáltam, de látom még most is itt tartotok! GaySuckerRoom forum!
bírja.......... szasz Tesó!viszonylag minden oké?folyamatos kéz csókóm Szilvikének
Ha érdekbôl szopkodja akkor legfeljebb ribanc, de ha csak úgy....Hát én ezt nem feszegetném! Pusti!
A szájába!
Szasztok! Na mifasz folyik itt
csak 1picit a hegyét...........naaaa lécci,lécci,lécci igérem finom leszek
helyes,de ha nem haragszol rám,akkor sem baszol velem....
neeeeeeeemmmmmmm!aki haragszik az nem baszik én + szeretnék ráadásul Krisz is lecocizz,ugy hogy a véleményem meg elugatom,ha akarjátok,ha nem
Na csuma,jó éjt mindenkinek......
én megyek,csak találjuk ki hova...
xassz Nopara!
Haratgcó még?
nem látom a képet

ez az
nem látom a neved....a többi mellett
de jó nektek bazz..... nem lesz kész addig a motorom....
csak mán mennyünk..............
ebből lesz valami

Szept. 20 vasárnap Kakucs! Akik jönnek:
1. Baripeti
2. Nopara
3. Hentes
4,?
5.?

vagy csak megyünk egy laza karikát délután