Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motopityu ! köszi a motorozást. az úticélt leszámítva jó volt. szeretem ha nem száguldozunk "csak motorozunk" remélem apósod leletei a lehető legjobbak
a hétköznapi motorozásban nincs sok szerepe, de segít, hogy jobban érezd a motort és ne fakezűen bánj vele.
Tényleg nagyra értékelem a motoros rendőrök tudását, gyakorlatát. Hiszen folyamatosan oktatják őket és ez a munkájuk része.
Viszont!
Azon kívűl, hogy szép és látványos.....nem látom túl sok értelmét a gyök kettővel történő motorfektetésnek, akadályok kerülgetésének.
Egyántalán nem életszerű a dolog, a közúton szinte biztos, hogy nem lesz rá szükség....el nem tudom képzelni, hogy mit kéne megoldani ezzel a tudással. Ha gyök kettővel megyek, akkor fékezek és megállok pár méter alatt. Ennyi. A kerüléshez, motordöntögettéshez sem elég annyi hely, amennyi alatt meg lehet állni. A nagy sebességről (most nem 150+ -ra gondolok)való intenzív fékezés gyakorlását, berögződését és az ott előfordulható kerülési manővereket tartom jobban életszerűnek. A 70-80-90-es sebességre gondolok legfőként, de akár autópálya tempó is.
Ez az én véleményem....
Vszleg itthon vagyok egész nap hívj azt gyere! ,
Henti!
Találtam balekot, aki megveszi és meg is PUCOLJA a 20 kg krumplit! Szerdán össze kellene ülni, hogy a végső simításokat megbeszéljük!
Old
Szia! Amit összeírogattam azt vetted? Vagy írjam le újra + 1kg zsír! Tettem fel a "fotók"-hoz pár képet Dusnokról,nézd + őket!
Macika!
ÉRTELMES RENDŐR barátaim megmutatják, hogy csapatban miképpen kellene motorozni, mellesleg kajálunk és megnézzük, hogy mitől tudják gyökkettővel fektetni a vasat és hogy döntik el a hirtelen elkrülő manővernél, hogy mit is kéne csinálni?
Engem, meg ne bámuljon senki, mert még,- szégyen ide, szégyen oda,- van mit tanulnom! Ha jól megtömtük a majmot, elmegyünk gurulni valamerre!
Xasztok,még mindig a Mecsekoldalban!
Nopara meg Grkrisz.....hogy cocókázzon le Benneteket a egy(vagy több)maláriás vacogó vadszamár,pusti malakas
Csörgessé, ha megyünk! KÖCE!
Már letelt a nyárimeló (még tanulok), most Hawaii van.
Délután lehet, hogy gurítok egyet.
mi van ezekkel a GR csákókkal se hírük se hamvuk
Te + dolgozzál, vagy gyere át azt motoroljunk!
aha
most is
Sztm is gusztustalan,de majd lekopik
Nekem nem trutymós, vagyis nem mondanám annak. Látszik, hogy nem fémtiszta, de ennyi.
Amit lehet, nem "kezelek" oldószerrel....
Engem zavar, ha trutymós az oldala.
Hékás leányzó, az én láncom is tiszta, bárki ehet most már róla...

És végre én is szikráztam már kicsit, tanulok Barimestertől...
Viszont ez volt az utolsó ringezésem idén, a szeptember eleji kimarad már, nem kockáztatok a túra előtt...
Én elárulom, hogyan szoktam. Sehogy.
Ha kifényesedik a közepe, akkor befújom és kész.
Minek lemosni róla a spray-t, a közepéről meg lekopik.
Szia!
Petróleum+ecset!
Az a tuti!
Aztata láncot, h kell okosan cakcerüen mosni? Az enimé is picit beporosodott! Van rá valami spéci megoldás ,
Néddaaaa! Szépen jáccá, me elveszem! ,
mit kóstolgatsz kicsi csikó?