Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere kávézni GRKRISZ!
jóóóóóóóreggelt gsrklán ! nemsokára megyek láncot pucolni (ellentétben Abdullal ) és pirosszkát lemosni mert megérdemli
Szasztok! Pár kép a hétvégéről:
Jóreggeltkívánok!
Tehát te bezabálsz és utána már gurulsz.....annyit eszel?
Tököli zabálásos gurulás YEEE
Köszi Lotto. Szép napot Mindenkinek!
Neked is jó reggelt! Összejövünk páran (ahányan csak tudunk) azt mokázunk, motorozunk, kajálunk egy jót! ,
klu, most hétvégén mi is lesz Tökölön? Mármint a téged bámuló GSR-es Banda Találkozón kívül
Jó Estét Széltolók! (Ja, mag motortolók!)
Kunmadár most pöpec volt, persze megszokásból ma szarrá áztunk! Igaz fndi?
Hát ott volt az angol vezérkar, nagy csindarattával.
1.200 LE-ös tragacsaikkal, 10 20 milla Dollárbab! Húú, amit mentek.
Volt végjebesség mérés, amira 2.000 Ft volt a beugró! Tomi 307 Km/h, de hamarabb fékezet, így a II. mérési ponton már csak 128 km/h, ami némi mosolyt csalt az arcokra! Szóval lejöhettetek voln, akár több napra is! Lett volna helyetek!
Mentem aludni, szép álmokat! Old.
Oksa.
majd megiszunk egy kv-t valahol ...
Miis. De talán van fény az alagút végén. Szerencsésnek mondhatom magam az apósommal kapcsolatban. Tanár ember volt a papa és nagyon jó a viszonyunk. Nagyon szeretem. De sokszor tehetetlennek érzi magát az ember. Látogatjuk, etetjük, mosdatjuk,
borotváljuk meg amit tudunk. Agytrombozist kapott. De remélem jól fog belőle kijönni. Ma a fiam is bennt volt velünk. Szegény csak zokogott amikor meglátta a papát. Na de ez egy motoros fórum. Sorry.
hát. nekem kifényesedett aztán szarrá ázott
Nekem is kifényesedett. Mármint a lánc. Tegnap fújtam le és egy kicsit a mocit is lemostam. Holnap mindenféleképpen megcsörgetlek.
igen olvastam. sajnálom. remélem az eredmények amiért megyünk azért nem túlságosan rosszak.
A cél a salgótarjáni kórház. Hát ez van.
délelőtt még láncot mosok de 11-től már oké kb.
Jó nekem a régi 3 as is. Akkor foglak keresni. És ha jó Neked akkor jöhetnél.
5e
? huf
mert azért valamit kapicsgálok hú de szípszó
nem szeretem a pályát de tulképp mind1 nekem. de én nem megyek gyorsan főleg városban. tegnap hatvanban kaptam egy csekket
Hello, naluk vettem a bukomat. Nem volt veluk semmi gond, 4 munkanap alatt le is szallitottak.