Jó Estét Széltolók! (Ja, mag motortolók!)
Kunmadár most pöpec volt, persze megszokásból ma szarrá áztunk! Igaz fndi?
Hát ott volt az angol vezérkar, nagy csindarattával.
1.200 LE-ös tragacsaikkal, 10 20 milla Dollárbab! Húú, amit mentek.
Volt végjebesség mérés, amira 2.000 Ft volt a beugró! Tomi 307 Km/h, de hamarabb fékezet, így a II. mérési ponton már csak 128 km/h, ami némi mosolyt csalt az arcokra! Szóval lejöhettetek voln, akár több napra is! Lett volna helyetek!
Mentem aludni, szép álmokat! Old.
Miis. De talán van fény az alagút végén. Szerencsésnek mondhatom magam az apósommal kapcsolatban. Tanár ember volt a papa és nagyon jó a viszonyunk. Nagyon szeretem. De sokszor tehetetlennek érzi magát az ember. Látogatjuk, etetjük, mosdatjuk,
borotváljuk meg amit tudunk. Agytrombozist kapott. De remélem jól fog belőle kijönni. Ma a fiam is bennt volt velünk. Szegény csak zokogott amikor meglátta a papát. Na de ez egy motoros fórum. Sorry.
Kunmadár most pöpec volt, persze megszokásból ma szarrá áztunk! Igaz fndi?
Hát ott volt az angol vezérkar, nagy csindarattával.
1.200 LE-ös tragacsaikkal, 10 20 milla Dollárbab! Húú, amit mentek.
Volt végjebesség mérés, amira 2.000 Ft volt a beugró! Tomi 307 Km/h, de hamarabb fékezet, így a II. mérési ponton már csak 128 km/h, ami némi mosolyt csalt az arcokra! Szóval lejöhettetek voln, akár több napra is! Lett volna helyetek!
Mentem aludni, szép álmokat! Old.
borotváljuk meg amit tudunk. Agytrombozist kapott. De remélem jól fog belőle kijönni. Ma a fiam is bennt volt velünk. Szegény csak zokogott amikor meglátta a papát. Na de ez egy motoros fórum. Sorry.