Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem jut eszedbe mit fetrengsz itt a röhögéstől
HI. M3 vagy régi 3. 200 vagy 110?
hát nem tudom de tudtam ezzel kapcsolatban 1 viccet csak most nem jut az eszembe
szia vajon miből jött össze a kislánynak ez a toyota egyedi rendszámmal

ilyen ügyben max a maci vagy pohi tud neked segíteni
Üdv GSR Család!

Érdeklődnék ismeri-e valaki az alábbi webshopot, van e tapasztalata valakinek innen?
http://www.fc-moto.de/

köszi
szia hoji
láttalak a decatlon parkolójáben ( ill a verdádat)
Szasztok

Mi van veled LackóPitykó 1000 éve nem láttunk errefelé
szia ! szerdán itthon vagyol ? almádiban leszek és úgy néz ki délelőtt lesz egy kis szabadidőm ... egy kv
a képeiden a csajod meg én vagyok csak rajta,,,,meg a motor előlről

az én képeim között közelit találsz,,,de jól beszél ez a kis kerótanonc,,,,,ÖTSHIMURA kúrvakibaszottjó....
Szia Gery!

Én tudok ajánlani egy kiváló szakit (ÖCSIMURA) Öcsi Lajos ezermester barátomat! Nagyon szépen dolgozik,korekt,és magáért beszél a cső! Nekem is ő csinálta,nézd meg a képeim!
ára: 50 000 HUF Tel.:06209208708
Mi ez a nagy csend.....
Na, megyek én is kussolni....amíg vissza nem találnak, akik eltűntek
Hát sok mindent kipróbáltam , bakker.... tisztára el lehet fáradni a játékban..
Szasztok, itthon vagyok!
Nagyot buliztunk,gurultunk,iszogattunk, pancsiztunk, kajáztunk, ökörködtünk szal mindent amit egy baráti taslálkozón el tudtok képzelni! Eszméletlen jól éreztük magunkat! A hely telitalálat volt,egyszerüen gyönyörü! a pubban kötelező volt az asztalon táncizás!
Elég egyenes és bizonyos szakaszon borzalmasan szar az út odáig, de a fejembe vettem, hogy akit közületek érdekel azzal szivesen legerulok odáig! Majd jönnek képek is, türelem, addig is: Dusnok vajas part, Mediterran Pub. Szemét jó hely!
Sziasztok!
Gondolom sokan írtak már ezzel, de kipuffot keresnék a Gsremre!
Remélem tud vki segíteni!
Esetleg pontos címmel, árral!

Segítségeteket előre is köszönöm!
Nem olvastam vissza. Bocsi . Ha tudom, h alakul mindenféleképpen megcsörgetlek. Hétfőn, de legkésőbb kedden el kell intéznem a dolgot. Fontos. Ha esetleg holnap le tudok lépni a melóhelyről 11 felé , akkor Téged .
79353.hsz.
csak nehogy tönkre tegyed a gyerekek játékait
HEY. Szóval mint említettem le kell ugranom Salgótarjánba. Holnap kora délután vagy kedden. Szerintem kedd a reálisabb. Vki nincs kedve jönnnnnnnnnniiiiiiiiiii.
Én játszóházba a gyerekkel....

A 4 nap alatt 1 métert sem motoroztam
Délután szuper idő lesz....valaki, valamerre?
na jó van akkor nézek filmet
lehet h vmi program van csak nekünk nem szóltak ki vagyun közösítve azt hittem ma h ilyen fos idő van lesz itt egy kis élet ...
Szia!

Nem tudom, de már a 3. napja ciánoztak itt