Mindegyiket egyesével csomagolta és úgy is külön a lemezt/kazettát és a tokot. Majd a sok kis csomagot eeeeegy nagy csomagba csomagolta. Így lett egy nagy csomag csomag.
Apa jól gondolja.... lefáradt már az....ha kivűlről nincs is oda (bár elég leharcolt volt már akkor is, ahogy emlékszem), akkor belülről már jól megette a fene.
Mint ahogy a versike is mondja: Opel, sose kop el! (csak elrohad.....)
Az opelekben új korában már beleintegrálták a rozsdát, azzal együtt lehetett megvenni...felár nélkül
1. fndi nem egyedül
2. Grkrisz+gofrigirl, akinek szex közben is lecsúszik 1-2 gofffriii
3. Oldklu GÁZ! GÁZ! NEM TUDOK MENNI! HOLNAPRA KÉSZÜLÖK!
4 Gino? Elgyüsz jövő kedden?(Ez neki nem mostanra!)
5.
Javaslat, következő kedden Gino felé, hogy Őt is megetethessük halackával. Viegrád felöl Sz.Endre felé, a bal oldalon van egy csodálatos pisztrángos, ahol saláta a köret és spéci a fűszerezés. Persze, van más is, mondjuk, tojásrántotta!
jaj de szeretem azt a kisautót.szeptemberben lejár a műszakija de én ragaszkodom hozzá hogy megtartsuk,csak az apa akarja lecserélni.itt-ott néha kijön rajta valami apró hiba de én azért szeretem
A fémen belül, a küszöb, oszlopok...stb.
De holnap indulok Kunmadárra és még nem csináltam semmit!
Erzsi,meg sztrájkol, mert nem viszem!
Egyántalán nem vagyok oda a halért....megeszem, ha nincs más...főleg a panírozott, rudacska alakúakat szeretem.
Mint ahogy a versike is mondja: Opel, sose kop el! (csak elrohad.....)
Az opelekben új korában már beleintegrálták a rozsdát, azzal együtt lehetett megvenni...felár nélkül
17,45 Bicske Mol kút KEDD! KEDD! KEDD! KEDD! KEDD!
1. fndi nem egyedül
2. Grkrisz+gofrigirl, akinek szex közben is lecsúszik 1-2 gofffriii
3. Oldklu GÁZ! GÁZ! NEM TUDOK MENNI! HOLNAPRA KÉSZÜLÖK!
4 Gino? Elgyüsz jövő kedden?(Ez neki nem mostanra!)
5.
Javaslat, következő kedden Gino felé, hogy Őt is megetethessük halackával. Viegrád felöl Sz.Endre felé, a bal oldalon van egy csodálatos pisztrángos, ahol saláta a köret és spéci a fűszerezés. Persze, van más is, mondjuk, tojásrántotta!