Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az óra szerepét tölti be a videó....a kezettanyíláson keresztűl már úgyis telerakta minden kacattal a gyerek....
Aztán meg rajtam keresi a játékait....
olyat hozzám is küldhettek aki megfogja a port nekem nincs kedvem hozzá
Tudom, hogy A corsa....láttam.
Feltehetően csúszik az ékszíj. Vedd fel a hangot és küld el mms-ben, kielemzem.
Van egy 1.2-es A corsam roncsban otthon...kissé megbontva már.
én jól tartom magam

De legalább mindig megtanítanak valami újra....
nekünk is csak porfogók.a videó meg főleg
Egyész héten szabin leszel? Erős gyerek ez a Szabolcs...jól bír tartani téged... Vagy ha úgy, akkor de jó neki....
autós kérdésem lenne:a dolgozóba menős autómnak van valami baja.sípol menet közben,mintha az ékszíj nyikorogna de ez folyamatos.bizonyos fordulatig,alapjáraton is.ja,egy A-corsa.mi a fene baja lehet?lett cserélve a gyújtáselosztó vagy mi a bánat,de nem hiszem hogy köze lenne ahhoz
Tudtam , hogy pedofil vagy ! Tudtam , és látszik is rajtad ! ,
Oké, hogy a bal oldalon, de honnan ..... merre ...mi után...mi előtt....
Én sem iszom (alkoholt)
jövő héten szabin vok megint. szerdán almádiban leszek de a többi nap közül vmelyiken elugrom a híres "klánkávézóba"

Most kénytelen leszek beüzemelni, összedugdosni kábelekkel a DVD lejátszó, ami már évek óta kihasználatlanul fogja a port. Mindent a számítógépen keresztűl néztünk eddig.....mindent...hö...összesen azt az egy DVD-t, ami bölcsiben készült.
Nézegetem a használtauto.hu-t , sok crossmotor van eladó olcsón .
És a kávéittvelemvalamikor?
ehh....
Húúú...azt hittem nekem írod!
Én is hozzácsapódtam valami motoros csapathoz, akik valami kandallót ettek egy helyi, hegyi kocsbában...ahová hegymászó felszerelésbe kellett volna érkeznünk...
Gino, a bal oldalon és egy külön bódéban sutik a halat, meg a salikat rakja hozzá a séf!
Ízkavalkád a javából!
Bocs, de én nem iszom, de a hasamért a világ végére is elmegyek!
hidegfrontot azt mondtak esőt nem.
jól van,akkor kerítek ma egy dobozt nekik.legalább ez sem foglalja már a helyet itthon
nem féltelek én is azt hittem amúgy csak egy spontán borozás kialakult időközben
mondtak mára esőt?beborult az ég erre.akkor ma nem lesz bicajozás,nem lesz csajok a csúcson
Persze, hogy kell...drága!
Mármint nem a cucc drága, hanem...bár a cucc is drága...de most te vagy a drága, na...
azt hittem este jössz...egyedül voltam a kandúrbandikkal
rám rámférne egy kis "cucc"