Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

, ,
Na....ez kár volt..... most majd kérik a fotó többi részét is....
Van igazad , most véletlenül . A kezdeti eufóriát nálam is felváltotta a törpeségem tudata , ezen a Kufár most sokat fog keresni , de az álmainkért kell küzdenünk , és ilyenkor senki véleménye sem számít . Az , hogy neki sem ér le a lába , az meg kit érdekel !
megyek én is alukálni.még 2 nap meló aztán csüt.-péntek itthon
a hayabusa éjjel-nappal velem van
Menj aludni , hogy holnap kipihenve tudjad a gixxi árát megkeresni .
Mondom, most kényelmes...mert keveset mentél még vele és akkor is másra figyelsz még....
Sok használat után nem a legideálisabb (hacsak ne a ringen történt a sok használat ) és akinek van és mást mond, az csak nem meri bevallani, hogy más az igazság és jó, hogy kitart a saját véleménye mellett.....
Ezek tények, kár tovább magyarázni.....
A kényelmetlenség mellett eleve adott a "száguldás", mert ugye lassú tempónál még a motor hűtése sem megfelelő....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Jó éjt!
én is pici vok(nagy kukival)nekem kényelmes,ha nem, Oldklu csinál nékem hikoszuperdeviszontolcsókurvajó ülést
Leért a lábad balerina ? Mindkettő ?
Nem tetszett, hogy rúgd ki a padlólemezt?
.....és felesleges, mint eleve a sportmotor....közútra
Már kezdtelek megkedvelni , ne rontsd el nagyon jó .
EZREDES (itt mán a város vége)
Néha persze más..... de mindennap, állandóan csak az lenne, akkor qrva kényelmetlen .... akárki, akármit is mond! Kár hazudni....
Könnyű mint a hatszázas , kemény mint az ezredes .
ez is városban volt
vágd ki vagy rúgd ki a padlólemezt....és akkor tényleg leér a lábad
Frédi és GRKRISZ a két kőkorszaki törpe!
Ne hagyd magad senkitől sem befolyásolni motor-vásárlás ügyben , ha az kell azt vedd meg ! , ,
jójaz mindenhova csak mán lennnnneeeeeeeee
Nem rohad a taposólemez , azon se ér le !