Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye-ugye !
Neked írtam valamit..... kérdeztem...
ti ékánesz me mihanajki moré?
ez nem ilyen egyszerű. de biztos lesz majd más buli is még ahol ott leszek
baszki,én már 120 nál fosok bamme,ezek meg háromszázaznak......
megvagy gsr klánnak szól,ha jól tudom,nem kell meghívó asszem,gyere el,ha nem más akkor Neked adom a kajarészemet uff----beszéltem
Nem kell youtube , ha egy ilyen van előtted motorozás közben :
szarvolt az út és mondom leszarom azt a 8km/h,mert járt a moci mint állat.de azért igy is durva volt! keménykedtem is ne félj,minden autot aláztam,,,,,,,,,,,,,
Én így voltam a 200-al, már vagytam rá, de tartottam tőle! Mostmeg már úgy kivánom mint a ........!
nem hinném hogy oda én meg lennék hívva ... majd máskor
hát én azt hittem hogy 30.án motorozok az Oldklu féle Henti kaja-police oktatásbulira,de azt mondta a főorvos úr,hogy felejtő,kb 3 hónap amire rendbejön annyira....hát nem kifejezetten a leszakadt ujjperc miatt,hanem nagyot kapott a másik 2 ujjam is,meg a csuklóm,és annak regenerálódni kell megnéztem a röntgent,hát rendesen összekócolódott a csont sajna(de azért én megpróbizok motorral jönni 30.án ) Ti is jöttök? remélem igen jó kaja lessz,ha Henti pajtinak csak fele olyan jó a főztje,mint a beszólásai,akkor már érdemes lessz
igenigen ! azt hittem szar napom lesz h szabi után be kell jönni de itt vagytok Ti és így klassz
Ott már én is úgy látok , mintha videójátékot néznék ! A 300 lélektanilag a nagyon kemény ! , ,
jól vagyol bébi?
szija
Persze ! Csak tudni szeretném , hogy milyen lehet ilyen gyorsan menni .
200kilót 2-ben mentem,,,,,,,,,,,,,,,,
sia Hoji
ott van a boltban nálam 2 db ami a Tied Te agyhycomat!
az erő lenyügözött,,,,,,,húbazd+ a 290 nagyon kemény.......... közelbe került a távol
ez költői kérdés ugye ?
thx, délután hívlak mert még nem tudom mikor végzek
Volt 200 felett gyorsítás közben a gixxeren a húbazdmeg-húbazdmeg érzés ?