Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én imádom !
Persze ,
Selejt-selejt , de azért szeretjük ,nem ? ! , ,
A Káj gyári hibás, ember selejt, de jól ál neki!
Ő a hibás és kész ! Buffogtassuk meg ! A Kufár is hibás , buffogtassuk meg ! Meg az apám fasza is hibás , hogy a lábamra ilyen kevés cuccot hagyott !
Tényleg a körforgalmak !
csak nem,bár 1xmajnem túlhúztam,pici hátsófék,ugy hogy a zsákom a tankhoz csapodott a szemem +
Káj a hibás? miért is? de ha igen,akkor buffogtassuk meg
De, a körforgalmakba! Azt azé sajnálom, h Zircen a 30cm-es szúróláng nem lett megörökitve, azt megnéztem volna! Sebaj addig fogok odajárni amíg összejön
csak nehogy úgy járj a keróval mint bautista
Tévedtem azé kell 1pici tudás is.....
ahol lehetett vissza 2 és keróval elöztem kúúúúúúúúúúrvvvaaaaaaaaa jóóóóóóóóóó volt!
Végre valaki !
én nem
Erőltetem a csizmát , de nem jó ez így . Egyébként a buzi Káj tehet róla , mert olyan helyekre vitt minket , ahol a crossmotorosok is sírdogáltak volna ! Tihanyig nem volt száz méter jó minőségű út egy deka sem !
k9 1000 kurva kezelhető,tehát a véleményem,hogy kinyirod magad 200lóerős mocival,azt +kell változtatnom ha tudod magad kontrolálni akkor nem lehet gáz,ilyen fművel,és fékkel
ne vitatkozz ! téma lezárva itt (max.msn)
pusti re! ja sena milao gamoto!

A mama még nem ült a GSR-en mögöttem. Más mögött sem.
(Nem eröltetem.....legyen legalább, aki felneveli a fiam.)
Király vagy !
minden 1xerű,csak mi emberek megbonyolítjuk....gyere és kész! persze ha akarsz,de Mi szeretnénk,asszem nem túlzás a királyi többes ez esetben...