Erhome file!
Csajok,ne bántsátokmár(irhatnám azt is hogy szálljatok le Róla,de az meg Neki nem tetszene )
Érzékeny a csóka nagyon....
Meg aztán azt sem elfeledni,hogy zőccséges klánhoz tartozik,meg ha megharagítjátok,akkor nem kaptok banánt Tőle soha sem ű ezt félre lehet érteni... remélem nem fogjátok
Puxika Nektek,
File,ti ginete?kala iste? Csak nem zuhantál le? ird már meg hogy mi a tetű történt,mert balhé lesszz gámoto!
Tutis: Gyere és vidd a kamerát,Budaörs,én nem tudom kivinni sehova,mert annyira "lehycomatoltam"magam,hogy per pill még az automata autó vezetlse is nehezen megy.....de természetesen odaadom,ha kell
Gino,örömmel láttam,hogy ott vótá ,csapattá a csapattal bamme
Nopara bácsi ,Te meggixxeresedel lassan
fndi papa,Te mikó gyüssz hozzámhoz a bótho?
Hentibá,már most kezdem a kopéaéást,gyúrok a cuccra
Wasp bari,menj be a bótba a pendrájvodé vazze
Káj Hycomat tesó,Binládennek küldd el a sim et,és csókoltatlak te nagy mobilmester
Dr.Oldklu hol a beigért huzzentrágerem
Maci,milyen fekete kecske lennél? ezt nem értettem
És akit nem említettem név szerint, scak azért nem mert semmi bajom Velük,csak szeretem Őket is
Apósom nagyon beteg,és azért nem nagyon irkálok,nemm vagyok sűrűn netközelben,de azért olvasok amikor tudok
Csajok,ne bántsátokmár(irhatnám azt is hogy szálljatok le Róla,de az meg Neki nem tetszene
Érzékeny a csóka nagyon....
Meg aztán azt sem elfeledni,hogy zőccséges klánhoz tartozik,meg ha megharagítjátok,akkor nem kaptok banánt Tőle soha sem
File,ti ginete?kala iste? Csak nem zuhantál le?
Tutis: Gyere és vidd a kamerát,Budaörs,én nem tudom kivinni sehova,mert annyira "lehycomatoltam"magam,hogy per pill még az automata autó vezetlse is nehezen megy.....de természetesen odaadom,ha kell
Gino,örömmel láttam,hogy ott vótá ,csapattá a csapattal bamme
Nopara bácsi ,Te meggixxeresedel lassan
fndi papa,Te mikó gyüssz hozzámhoz a bótho?
Hentibá,már most kezdem a kopéaéást,gyúrok a cuccra
Wasp bari,menj be a bótba a pendrájvodé vazze
Káj Hycomat tesó,Binládennek küldd el a sim et,és csókoltatlak te nagy mobilmester
Dr.Oldklu
Maci,milyen fekete kecske lennél? ezt nem értettem
És akit nem említettem név szerint, scak azért nem mert semmi bajom Velük,csak szeretem Őket is
Apósom nagyon beteg,és azért nem nagyon irkálok,nemm vagyok sűrűn netközelben,de azért olvasok amikor tudok