Ha van egy motorban olaj, mindegy milyen...akkor az miatt sosem fog beállni.
Ismertem olyan GSR-t, amiben 1000-es szerviz óta nem cseréltek olajat és volt benne 10000e felett km....persze nem azt mondom, hogy ez jó...de semmi baja nem volt, hibátlanul járt a gép...stb.
azért 30 mert 40 kor nem a tescotól mentünk volna. Meg a 30 úgyis 40 lesz,a 40 meg 45-50. Inkább induljunk el időben, nem 130-al akarok átrepülni a községeken,falvakon,tanyákon
Akkor tesco! Diósdon át,aztán Érden a nagy körforgalomnak nekimész ott a tesco. (közbe találkozol a pataki cukival,és átmész két vasúti felüljáró alatt és már ott is vagy)
12.30 jó
Tartalékolsz?
Szóval addig nem eszel, mert ott bizony kajálni kell Marcika főztjéből és a "zőccségesek" gyümölcséből!
Ha nagyon lefogynál addig, akkor gyere és kapsz zsírosbrúgót!
Sütit és italt azért hozzál egy kicsit! Addig nem felkajálni ám!
Bilincset a FRIGÓRA!
Ismertem olyan GSR-t, amiben 1000-es szerviz óta nem cseréltek olajat és volt benne 10000e felett km....persze nem azt mondom, hogy ez jó...de semmi baja nem volt, hibátlanul járt a gép...stb.
Nyugodtan menj.....
Nekem jövő 7-en KUNMADARAS / szombat ? /
12.30 jó
vagy tesco?
Lotto! Én 12.40 kor indulok hentivel Érdről és a régi 7-es en megyünk. Ha gondolod gyere velünk
Lotto Te?
Szóval, mit mond a "FÖNÖKSÉG"?
Késhetünk, vagy NEM?
Szóval addig nem eszel, mert ott bizony kajálni kell Marcika főztjéből és a "zőccségesek" gyümölcséből!
Ha nagyon lefogynál addig, akkor gyere és kapsz zsírosbrúgót!
Sütit és italt azért hozzál egy kicsit! Addig nem felkajálni ám!
Bilincset a FRIGÓRA!