Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg volt a mai motorozás lenyírtam a füvet

Köszi köszi

bevallom nálam akadt el az infó nem felejtettem el csak nem jutott eszembe ez van öregszem
Ok. Köszi.
Wasp!
Sajnos most beszéltem a pasival! Eladta a gumit, mert tegnap nem szóltunk vissza neki. Lesz megint, kb. 1 - másfél hét múlva!
Bocs, de valahol lassú volt az infóáramlás. Én lengyelben voltam, de ne ess kétségbe. lesz!
ok
Vasárnapi gurulás !

Uticél: Tapolca ( valami malom tó )
uticél2: Csesznek

Találkozó Szf.vár Shell benzinkút 13,30-kor
Részvétel Ingyenes

Résztvevők:

1.fndi
2.nopara
3.GrKrisz

4.Wasp
5.Oldklu + Ildikó (Ezek 4-an az M7 elején, az OMV kúton találkoznak 13,00-kor
6.Klu
7.Gippy
Micsoda? SZÜLINAP?

GRATULÁLOK! mÁR NEM CSAK ÉN VAGYOK VÉN!

Füled, farkad érjen bokáig!
Jó reggelt! Boldog szülinapot FNDI!
Jóreggelt

Vasárnapi gurulás !

Uticél: Tapolca ( valami malom tó )
uticél2: Csesznek

Találkozó Szf.vár Shell benzinkút 13,30-kor
Részvétel Ingyenes

Résztvevők:

1.fndi
2.nopara
3.GrKrisz

4.Wasp
5.Oldklu
6.
7.
Megyeeeekkk !
jó reggelt na elmentem megnézni Csobánc várát a bátyámékkal.nem lesz gyors menet de legalább nézelődhetek
Szia Tybee!
Kunmadáron találkozunk!
Jó reggelt !
Jó Reggelt Mindenkinek!
Zoli!
A gumit sikerült elintézni? Waspnak jó?
Szia!

Rendben, akkor beszéljünk róla ma! Mi biztos megyünk, eddig úgy néz ki, hogy vasárnap reggel 10:00-kor indulnánk Isaszegről! Ha van kedved becsatlakozhatsz! Kérdezd meg Syrust, hogy jönne-e valamint a Yikesst kerestem a fórumon, de eddig nem jelentkezett, hogy csatlakozna-e! De ha más is akar jönni, akkor jöhet!
Figyuzz!
Tökölön beszélgethetsz velük, és réjösz, hogy Ők ismotorosok, azután zsernyákok! Ha a sorok között mész és megy utánnad egy, akkor ne menj le előle, mert ő csak azért megy utánnad, hogy Te melózz a sor szétnyitásával és ne neki kelljen fáradnia vele!
Spórol!
GSR 400 kanyarvadászat
Van pár kanyar a szakaszon.....jól keni, jól tartja 10.000 -en a fordulatszámot.
Azoknak, akik kérdezgetik.... Top Speed
Érdemes egy pillantást vetni a 2 db 6! dugattyús első féknyeregre!
Neked is...
Jó éjt !

Háááát, ne illik a feldobozolás a GSR-hez
Már itt sem esik az eső, napsütés gyengének mondható volt a mai nap

A TESCO-nál láttam 19,30 óra körül azt a GSR-t , amalyikre oldal - dobozok vannak felfabrikálva és tett fel ide képet !
Hello !

Most jó idő van.....reggel azt gondoltam megint elázok..... délután már biztos voltam benne....aztán mégsem!
Egyébként semmi különös...
Ma jötte a Szentenderi úton egy szakaszon 2 motoros rendőrrel...mögöttük...70-es táblával jelzett szakaszon simán jöttönk 85-90 -et
Szia !

Mi újság NAGYBUDAPESTEN ?
ahoj