Wasp!
Sajnos most beszéltem a pasival! Eladta a gumit, mert tegnap nem szóltunk vissza neki. Lesz megint, kb. 1 - másfél hét múlva!
Bocs, de valahol lassú volt az infóáramlás. Én lengyelben voltam, de ne ess kétségbe. lesz!
Rendben, akkor beszéljünk róla ma! Mi biztos megyünk, eddig úgy néz ki, hogy vasárnap reggel 10:00-kor indulnánk Isaszegről! Ha van kedved becsatlakozhatsz! Kérdezd meg Syrust, hogy jönne-e valamint a Yikesst kerestem a fórumon, de eddig nem jelentkezett, hogy csatlakozna-e! De ha más is akar jönni, akkor jöhet!
Figyuzz!
Tökölön beszélgethetsz velük, és réjösz, hogy Ők ismotorosok, azután zsernyákok! Ha a sorok között mész és megy utánnad egy, akkor ne menj le előle, mert ő csak azért megy utánnad, hogy Te melózz a sor szétnyitásával és ne neki kelljen fáradnia vele!
Spórol!
Most jó idő van.....reggel azt gondoltam megint elázok..... délután már biztos voltam benne....aztán mégsem!
Egyébként semmi különös...
Ma jötte a Szentenderi úton egy szakaszon 2 motoros rendőrrel...mögöttük...70-es táblával jelzett szakaszon simán jöttönk 85-90 -et
bevallom nálam akadt el az infó nem felejtettem el csak nem jutott eszembe ez van öregszem
Sajnos most beszéltem a pasival! Eladta a gumit, mert tegnap nem szóltunk vissza neki. Lesz megint, kb. 1 - másfél hét múlva!
Bocs, de valahol lassú volt az infóáramlás. Én lengyelben voltam, de ne ess kétségbe. lesz!
Uticél: Tapolca ( valami malom tó )
uticél2: Csesznek
Találkozó Szf.vár Shell benzinkút 13,30-kor
Részvétel Ingyenes
Résztvevők:
1.fndi
2.nopara
3.GrKrisz
4.Wasp
5.Oldklu + Ildikó (Ezek 4-an az M7 elején, az OMV kúton találkoznak 13,00-kor
6.Klu
7.Gippy
GRATULÁLOK! mÁR NEM CSAK ÉN VAGYOK VÉN!
Füled, farkad érjen bokáig!
Vasárnapi gurulás !
Uticél: Tapolca ( valami malom tó )
uticél2: Csesznek
Találkozó Szf.vár Shell benzinkút 13,30-kor
Részvétel Ingyenes
Résztvevők:
1.fndi
2.nopara
3.GrKrisz
4.Wasp
5.Oldklu
6.
7.
Kunmadáron találkozunk!
Zoli!
A gumit sikerült elintézni? Waspnak jó?
Rendben, akkor beszéljünk róla ma! Mi biztos megyünk, eddig úgy néz ki, hogy vasárnap reggel 10:00-kor indulnánk Isaszegről! Ha van kedved becsatlakozhatsz! Kérdezd meg Syrust, hogy jönne-e valamint a Yikesst kerestem a fórumon, de eddig nem jelentkezett, hogy csatlakozna-e! De ha más is akar jönni, akkor jöhet!
Tökölön beszélgethetsz velük, és réjösz, hogy Ők ismotorosok, azután zsernyákok! Ha a sorok között mész és megy utánnad egy, akkor ne menj le előle, mert ő csak azért megy utánnad, hogy Te melózz a sor szétnyitásával és ne neki kelljen fáradnia vele!
Spórol!
Van pár kanyar a szakaszon.....jól keni, jól tartja 10.000 -en a fordulatszámot.
Érdemes egy pillantást vetni a 2 db 6! dugattyús első féknyeregre!
A TESCO-nál láttam 19,30 óra körül azt a GSR-t , amalyikre oldal - dobozok vannak felfabrikálva és tett fel ide képet !
Most jó idő van.....reggel azt gondoltam megint elázok..... délután már biztos voltam benne....aztán mégsem!
Egyébként semmi különös...
Ma jötte a Szentenderi úton egy szakaszon 2 motoros rendőrrel...mögöttük...70-es táblával jelzett szakaszon simán jöttönk 85-90 -et
Mi újság NAGYBUDAPESTEN ?