Jó reggelt! Gyereket elviszem isibe, megfüfdetem a Baby-t, 8-kor müszaki allomás (by HALMAI MISI) 9- fétízre Interát! Átszabatjuk a farát sexisebbre! Gyere fel Kicsi 1 rövid karika beleférhet! Csá du.
Kész a himzés, na akkor most kéne egy valódi poló igény?
Kinek kell, mennyi db., milyen szin és milyen méret!
Alap poló: GILDAN.
Elöl a ball mellén GSR, piros R, körülöleli az S-t.
Hátúl a nyaknál, attól 10 - 12 cm-rel lejjebb: 10, 12 cm * 4 cm területre mindenkinek a saját neve behímezve ó-arany szinnel.
Ár: 2.500,- Ft. (Névhimzés nélkül 1,900,-)
Megérdemelted, hogy lopd a napot, Dr. Tomassa!
Nekem Bp. Szelidi tó, Kalocsa, Baja,- ott halászlá a Sugovica partján, vissza Hajós,- pincefalu,- Soltvadkert,- fagyizás,- Bp!
"DINAMIKUSAN", idézem egyik előttem szóló barátomat! Km? Nem mértem, de megvólt!
Figyu, a haverodnak nincs pénze benyára..... azt gondolta, hogy ha leállítja a gépet, akkor nem fogyaszt sokat. Ezért mond meg neki, hogy menet közben ne forgassa a gyújtáskulcsot!
Nézzétek meg, hogy nincs-e valami szétmenve, szétesve, kikopva, eltörve a gyújtáskapcsolóban/nál.
Lehet nem fordította el teljesen gyújtásra és így vissza tudott még ugrani....
Gino! szeva! vizsgafeladat! de a vas a robogó: fz6n!
nos, a haverom ment egy kört és eccercsak leállt a gépe. se kép, se hang. nem, nem az Abdul-szindróma a kulcs volt OFF állásban! egyszerűen elbénázta indításkor? vagy van ilyen, hogy "visszaugorhat" ? vagy csak yamaha...
tökre kíváncsi ő is meg én is!
Vecsésen van egy motorbontó! Elkértem havertól a számukat,próbáld meg náluk!
20/9745559
Kinek kell, mennyi db., milyen szin és milyen méret!
Alap poló: GILDAN.
Elöl a ball mellén GSR, piros R, körülöleli az S-t.
Hátúl a nyaknál, attól 10 - 12 cm-rel lejjebb: 10, 12 cm * 4 cm területre mindenkinek a saját neve behímezve ó-arany szinnel.
Ár: 2.500,- Ft. (Névhimzés nélkül 1,900,-)
Nekem Bp. Szelidi tó, Kalocsa, Baja,- ott halászlá a Sugovica partján, vissza Hajós,- pincefalu,- Soltvadkert,- fagyizás,- Bp!
"DINAMIKUSAN", idézem egyik előttem szóló barátomat! Km? Nem mértem, de megvólt!
Figyu, a haverodnak nincs pénze benyára..... azt gondolta, hogy ha leállítja a gépet, akkor nem fogyaszt sokat. Ezért mond meg neki, hogy menet közben ne forgassa a gyújtáskulcsot!
Nézzétek meg, hogy nincs-e valami szétmenve, szétesve, kikopva, eltörve a gyújtáskapcsolóban/nál.
Lehet nem fordította el teljesen gyújtásra és így vissza tudott még ugrani....
Amúgy meg dobja el, jamaikai jamakka....
Csak!
vajon miért nem válaszolsz?
Gino! szeva! vizsgafeladat! de a vas a robogó: fz6n!
nos, a haverom ment egy kört és eccercsak leállt a gépe. se kép, se hang. nem, nem az Abdul-szindróma a kulcs volt OFF állásban! egyszerűen elbénázta indításkor? vagy van ilyen, hogy "visszaugorhat" ? vagy csak yamaha...
tökre kíváncsi ő is meg én is!
asztaqva
Nem azért kell/kéne mert szintetikus-félszintetikus-ásványi.