Nekem is kellene rendelnem a 12000-s szervizre mindent!Tényleg mi kell ilyenkor?
Szóval ha gondolod én beszállok a RENDELÉSBE! a 3 az 1 be már neeem Tudod én is a lányokat szeretem!
akkor most tisztázom én is magam, én tuti hetero vagyok !
kykeenek is van gyermeke , nekem is kettő , akkor most már te jössz , bizonyíts 4-5 gyerekkel te is !
Én most rendeltem a www.motorolajbolt.hu -ról Castrol olajat, összeálltunk 3-an és 1 dobozzal rendeltünk (12db). Így szállítással együtt 2500,- Ft. lett literje! Az olajshoppal az volt a gondunk, hogy 3100,- Ft-ba jön ki egy liter, és láncspray sem kellett senkinek.
Ha vki innen szeretne rendelni tegye nyugodtan, 2 nap alatt érkezett meg, nem volt semmi gond!
Az www.olajshop.hu-n CASTROL motorolaj akció van ! 3+1 liter rendelésekor ajándék lánc spray.
15000Ft értékű rendeléstől ingyenes kiszállítás , ha jól tudom
Van olaj,szűrő,NGK gy.gyertya autóhoz,motorhoz. link
Nekem is kellene rendelnem a 12000-s szervizre mindent!Tényleg mi kell ilyenkor?
Szóval ha gondolod én beszállok a RENDELÉSBE! a 3 az 1 be már neeem Tudod én is a lányokat szeretem!
Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok mindenkinek!
Csak most sikerült gép elé keverednem!
Remélem ezek a képek felmennek!
kykeenek is van gyermeke , nekem is kettő , akkor most már te jössz , bizonyíts 4-5 gyerekkel te is !
abolcskei, ha figyeled amiket írunk akkor eddig mindig te magyaráztad félre a meleg oldal felé, na meg kykee, de vele már tisztáztuk, hogy nem meleg
Ha vki innen szeretne rendelni tegye nyugodtan, 2 nap alatt érkezett meg, nem volt semmi gond!
ha ezt a többiek meghallják
mindig párosodni akarsz motorosokkal
Valaki nem akar rendelni? Összeállhatnánk párba
Jövő 7en meglátogatlak! - Nem fenyegetlek csak mondom -
15000Ft értékű rendeléstől ingyenes kiszállítás , ha jól tudom
Van olaj,szűrő,NGK gy.gyertya autóhoz,motorhoz.
link
Jónak tünik,vagy nem..........
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!