Szia kykee! bocsi ,hogy még csak most írok jó kívánságot a kislányodnak ,csak nem voltam itthon.
Reméljük nem lesz baj! kitartás! és jobbulást kívánok a picinek!
Voltam ma az új YAMAHA R6 bemutatóján
Gyönyörű,csodálatos stb.Amit hiányoltam az a fokozat kijelző
Szolnokon kék színben mutatták be .
Ja még annyi,hogy 1-re szimpatikusabbnak tartom a YAMAHA hozzáálását a motorosokhoz
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a jókivánságokat!
Picit már jobban van a Kitty!Lement 5 zacskó infulzió eddig,de a Rata vírus olyan kiszámíthatatlan,hogy nem engedik haza,majd csak hétfön.Egyik pillanatban jól van a következöben meg teljesen rosszul és elgyengül.De rendben lesz minden,jó kezekben van
Sziasztok!
Mire jövök én ide leskelődni?
Kykee, jobbulást a kicsilánynak, remélem gyorsan legyűri a vírust! Hurcolj be neki jóóóóó sok plüsst, attól azonnal rendbejön Legalábbis nekem minden bajom elmúlik egy édes plüssmaci "érkezésekor" Jobbulást és sok puszit neki!
Bocsi a késői reakcióra, de már 2 napja nem vagyok otthon, holnap délelőtt érek haza.
Háát megvagyok, sajnos nem mondhatom el hogy minden úgy sikerült ahogy elterveztem, de ezzel a gondolattal kell tovább folytatnom a dolgot, és törekedni a suli minél előbbi befejezéséhez. Egy biztos, jól vagyok és elkezdtem a tavaszi szezonra, nyárra, az erőléti edzéseket.
Remélem felétek is minden rendben! A lányok jól tanulnak és ami fontos, hogy egészés van!
Nem is húzom tovább a gsr esek idegeit, hogy megint be offoltam a topicukba, ezért most búcsúzom is, megtalálsz a YZF 600R Thundercat topicba! Sziaaa
milyen volt az éjszakád minden oké volt?