A HJC felvéve kényelmes, de amikor elkezd mászkálni a fejeden nagy sebességnél (130 fewlett) akkor már nem lesz az. Amint felvettem egy Shoeit többé nem tettem a fejemre, el is adtam gyorsba.
* thermoplast héjszerkezet, UV Stop lakkozás
* 2mm vastag karcmentes plexi
* "Push One" rendszer
* különböző keménységű, több elemből álló ütődés elnyelő réteg
* rozsdamentes acél szellőzővédők
* gyorszár
* 5 különböző belsőméret
* súly:1450g + -50g
ezekbe én sorolom melyikbe kötnék bele: thermoplast héjszerkezet vagy polykarbonát - a műanyag egy speciális fajtája.. Viszont ez nem azt jelenti hogy rossz. csak a sharknál aze egyik legolcsóbb héjszerkezet. De ettől lehet jó is..
gyorszár - állandóan kilazul, csakis dupla D gyűrűs zárat szabadna használni, kb 5 másodperc azt is befűzni ha gyakoroltál egy kicsit
Amúgy nem rossz sisak, jobb mint a HJC. Nekem volt HJC-m túl hangos volt, szélzajos, rázta a fejem 130 felett.
Most egy suomy-m van, üvegszél 45.000-ért vettem, már a másodikat, az első sikeresen megvédte a fejem. Még az is megvan, csak a fényezése sérült, de vettem egy másik ugyanolyat másik fényezésben. Csak ajánlani tudom. 1350g, tehát könnyű sisak, mégis betonbiztosan áll a fejeden, a 200 feletti tempó sem okoz neki gondot..
Amúgy most mindenhol akció van, szét kell nézni jobban.
Sziasztok!
Tutis gratula a racionalizmusodhoz. Nekem már az is bejött, hogy elkezdtél egy póló ,,projecket,,
és az elejétől kezdve végizongorázod. Nem nyavajógsz, mint egy fürdőskurva. Részemről köszi, a póló
pedig szerintem is legyen közel egységes. Vagy nem ?
Sisakot készülök venni. SHARK 500 air. Katalógusban látom anyaga polykarbonát vagy elirták? Nem kevlárra gondoltam . Max 50 ropit tudnék rászánni. HJC próbáltam nekem kényelmes volt. Tippet
szívesen vennék.
Annyiért sem kell,jóóóóóóó az enyém ,tehát Öcsi kipuuuuuuuuuuu