Semmi formatálás,meg ilyesmi!Az akkut 16 órán keresztűl kell tölteni a készülék bekapcsolása nélkül!Majd használva lemeriteni az útólsó egységig ,majd kikapcsolni és ismét 16 órás töltést és ezt összesen 3szor!A li-ionos akksit nem szabad sosem teljesen lemeríteni,mindig rá kell tölteni! ! ! !
A memóriakártyát, meg csak zutty bele aztán használni!
Remélem kielégitő volt a válaszom!
üdv,megyek mert meló van!
hol van motoros? Semmi para,tuti box üti ki a lockot,full factori eeprom aederel,ami nem bolygata a flasht,és csak a biztonsági zonában tesz módosítást és azt az nck-ban írja felül!
Jé má Pécset is dolgozom meg pesten,meg ma Zalából hívott az Ancsika!
HI. Kykee, akkor mem c 4.000 aksi 3.000= 7.000. Matekóra ötös Nekem jó a postai utánvét
Igen ezt akkor szeretnénk megkapni. A memory carddal kell valamit csinálni azonkivül, h a helyére tesszük. Vagy a használatiban levan írva. Ha igen akkor ne fáradj majd olvasóestet tartunk.
ö ö ha nagyon nem dobja a költségvetést egekbe és semmi technikai galibát nem okoz akkor jaaah. amúgy ha rizikós egy ilyen akkor annyira nem vészes. Írd meg privátba mit adjak s mennyit s hová ...THX, motoros! :-)
Így tovább Kykee, segíts a "bajbajutottakon"!
A memóriakártyát, meg csak zutty bele aztán használni!
Remélem kielégitő volt a válaszom!
üdv,megyek mert meló van!
Jé má Pécset is dolgozom meg pesten,meg ma Zalából hívott az Ancsika!
Igen ezt akkor szeretnénk megkapni. A memory carddal kell valamit csinálni azonkivül, h a helyére tesszük. Vagy a használatiban levan írva. Ha igen akkor ne fáradj majd olvasóestet tartunk.
hogyan tudom eljuttatni? Köszi
Tudod, amiről már sokszor beszéltünk.
Én is szenvedek miatta....