Ha jössz (jöttök) jó lenne nem elkerülni egymást .. ha nem lesz túl jó a péntek este mint a múltkor akkor valszeg kint leszünk a pályán de mobil biztosan nálunk lesz.. mélben vagy más nem publikus módon elküldöd a számodat?
Sziasztok! Xenont szeretnék. Van valakinek a gépben? Én tudok ,kb.25-30 lenne szereléssel egy motorra.Ha tud valaki kedvezőbbet,kérem szóljon! Thanx.Üdv!
lekoppintották a Klánunkat? Vagy a Kykee talált magának sisakra rögzíthető kamerát? nem, nem lehet, az a kipu valahogy máshogy szólt.
Sajnos elég gyenge a védőfelszerelésük, ahogy én láttam
ha eccer mi is lennénk ennyien...
Ha jössz (jöttök) jó lenne nem elkerülni egymást .. ha nem lesz túl jó a péntek este mint a múltkor akkor valszeg kint leszünk a pályán de mobil biztosan nálunk lesz.. mélben vagy más nem publikus módon elküldöd a számodat?
DOC , szombaton ha az idő engedi ott leszünk KUNMADÁRON és felkeresem a REZIDENCIÁTOKAT!
Igen , sajnos már LACA nélkül.....
biztos hasznos, de elég érdekesen mutat az uccsó képeden aza izé ott a műszerfalnál
De ha jól emlékszem, eccer a tarka linkelt be egy oldalt, ahol olcsóbb volt a választék. Biztos megvan valakinek
Sajnos elég gyenge a védőfelszerelésük, ahogy én láttam
ha eccer mi is lennénk ennyien...