Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ferihegyen múltkor megnéztük a DRZ méreteit hozzám képest Hát jót röhögtek a többiek a gonoszok... fujjfujjj
PL: DRZ-125 honda CRF-250 ezekről biztosan le ér a lábad! de szerintem a DR-350-es ről is! Én kb.: 165cm vagyok és nem gond a DRZ se, igaz csak egyik oldalt ér le a lábam féloldalazva.
Enduro vagy cross kellene!
Na fel van adva a lecke
Harley?
(A pitbike poén már foglalt... azt már hallottam)
Ezt nem hiszem el... 180cm alatt nincs élet? Egyik moccról se ér le a lábam... kb mint a vidámparkban, lóbálni tudom mindegyiken
Valaki nem tud olyan mocit, ami jó lenne a kemény 166cm-el?
fékkart keresek!használt is érdekel!
az új mennyibe kerül?
Szerintetek mennyit kérhetek a mocimért?2006-os K7-es modell,van benne 15000km. Bi-xenon,Brembo radiális fékpumpa,Goodridge fém fékcső,Finster sportdob,K&N Légszűrő+wrap.
Reggelt.Jó hely az a Gánt
Blokk bírja még?
Mazsimotor! Nem volt semmi gondod a mocival ennyi km után sem? Vez.lánc, szelephézag, ilyenek voltak? Grat a sok km-hez.
Vagy megtanulok repülni és közben a moci jön alattam Az milyen mutatvány lenne
De ha rossz idő lesz, nem kell bemennem dolgozni... tehát még van remény Motorosoknak meg nem árt egy kis eső
Az nem jó.
Max majd állsz rajta
Dolgozom mindkét nap
De ha kint lesztek valemelyik nap a pályánál, amikor ti is akkor megnézem. Max viszek létrát
Amúgy még mindig érdeklődés szinten van kicsit a dolog, mert még mindig nem tudok ülni rendesen Így ha veszek is mocit egy ideig biztos csak a garázst fogja díszíteni sajnos
Figyelj nekem sem ér le teljesen a lábam, kijössz szombat vagy vasárnap ferihegyre és kipróbálod.
Igen, igen. Csak ki lettem ábrándítva. Kicsi vagyok hozzá Még nőnöm pár cm-t, hogy jó legyen az RMX
Nem hiszem el, hogy nincs olyan motor ami jó lenne nekem
itt mentem először drz-vel tavaly januárban
erröl láttam már videót
quadosat
nekem átlag az 60km
nem kell messzire mennem hogy jót motorozzak
hála
Nekem is van egy Rmx 250-m eladó, ha érdekel, habár már láttad már élőben is.
Azóta kapott új gumit.

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
az nem valami sok,mondjuk csak terepen mész.Én 1500km és csere,kb 5ször cseréltem már egy év alatt.pedig azt hittem én keveset megyek!egy terep motorozás átlag70-80km.egy nap aszfalton is beletekerek ennyit,mondjuk ritkán.
Ide kellene már elmenni!
Még nem tudom pontosan én sokat megyek egy szezonba nagyon 15-20 000km-ert a Drz hosszútávon kényelmetlen,rongyosra ültem rajta a seggem,de mindent kibír
hátha lesz vmi jó
kb 3000kmenként
évente ennyi jön össze
Lessz egy pár cuccom eladó! Holnap dobok föl képeket, hátsó sárvédő,fejidom matrica,kipufogó,csizma,kormány