Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia lackom!
Kellene a héten péntekig bezárolag az rugóállito kulcsom amit kölcsön adtam eltudnád hozni
nagyon nagyok a bütykök a gumin, ezért tartott 1 másodpercig csak, lehet meg kéne forgatni egy kicsit a betonon is és akkor nem ásná el ilyen gyorsan magát!
jah ok
addig forgattam amig odáig leért
de ez kb 1másodperc alatt összejött
mert kb 2kmert mentem vele ma
és elötte levolt pucolva
a lánc szereti az ilyet!
hallod jó tiszta a láncod, nekem úgy tapad rá a por hogy nemigaz
aha, de most úgy csinálom meg h. ne kelljen mindig szétvágni... csavaros megoldással teszem vissza
szia
faja
kicsit leparkoltam
Jaja, 250es a kicsike
én putoline mx5 öt használtam
ha jól emlékszem
de ez is böven jó volt neki
á
nekem felejtös ez az rm dolog
hitellel elég nehéz variálni
1ébként azért jó a drzével menni
csak néha nem
néha 1kis cross jó lenne
de kész haverom gépe majd azt hajtom néha
JAh, néztem castrol a747-et, 10rongy/liter Na akkora gazdagság azért nincsen
már megint tömöd
Majd megmutatom, persze. Csak nem holnap lesz Előbb el kell adni a drz-t, aztán kell vennem egy autót occsón , aztán kell vmi meló mert már 4 hónapja nem dolgozok és aztán moci. Nem egyszerű ez DE addigra már neked is meglesz az rm és mehetünk krosszozni
szúúszááá :D
na megyek szétvágom a kiput
jaj az olaj
RMXembe 40literhez használtam 1liter olajat
ez kb 400kmre elég is volt
és 3500 volt
2éve
mostmár nyugodt vagyok
akkor azt veszel ha eladod a drzét
azzal lehet majd hajtani
majd ha meglesz megmutathatnád itt
Hát igen, én a drz-re csak olajra, láncra, meg gumira költöttem. De mejd az yz-re... évente dugószett, 5-10e ft-ot olajok... 4t krosszról ne is beszéljünk
hát ilyen ez a motorsport nincs is olyan motor amire ne kéne költeni megnyugtatlak
RMX örülök neki majd letesztelem
elöbb nem a légszüröre gondoltam dekli+hütö
Légszűrő? Az benne sincs Kéne bele?
Hát igen, a hűtő be volt nyomódva, a legszélső sor, de nagyjából visszhúztam. A deknik hála istennek nem sérültek. De Mondjuk terepen többet esik az ember, ott nagyobb az esélye a sérülésnek.

Na, de lehet lesz egy rmx a csapatban, mit szólsz? Tutira ki kell majd próbálnod
pénzelverde azt akartam elöbb irni