kovetkezo het es le rakom jogsikat !uber lesz vegre van kiss idom ra!meg bebejekhez le megyek vasarolni es ennyi jo kiss moci a berg igen komoly tipusok jottek ki idden is de jovore foleg .
Szerintem akkor nyugodtan vehetsz egy 250-es 4T gépet. Én is 3 év után ültem rá és szinte semmit nem kellett megszokni rajta, de persze zet neked kell tudni. Előtte volta egy 125 4T meg egy 125 2T.
Ilyen moci nem érdekel? Nekem nagyon bejött, semmit nem kell vele csinálni csak olajat cserélni és kimegy a világból. Nagyon kezelhető motor. Én imádtam. Az enyém 96-os volt.
Köszike, itt okés minden. Egyre jobban szeretek Bergelni, nagyon jó kis gép. Főleg most, hogy kapott egy másik kipuff rendszert. Imádom!
Veled mizus? Mikor leszel itthon?
A DT-ket nem ismerem.
Komplett első-hátsó felni milyen árba lehet manapság ?
Persze használtan, és DRZ-be való.
Ilyen gyárilag amit árulnak.
Igaz én 173 magas vagyok, de ez a doki elég alacsony. Meg nagyon nagyon jó vele motorzni és tényleg szinte semmit se kell rá költeni.
Szép színes moci
Ilyen moci nem érdekel? Nekem nagyon bejött, semmit nem kell vele csinálni csak olajat cserélni és kimegy a világból. Nagyon kezelhető motor. Én imádtam. Az enyém 96-os volt.
Eladó egy 661 ( sixsixone ) Flight sisak. XS-méret ! Karbon-kevlar és üvegszál keverék !Kitűnő állapotban.Nem szakadt nem kopott. Kivehető ( mosható ) és cserélhető béléssel és Jó szellőzéssel!
Tel.: 70/624-8-666
Ár.: 32.000.-