Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kovetkezo heten otthon es elkezdem a jogsikat igy ertjetobb max 2 honapra szamitok es utana go
Igazából mindegy milyen moci... csak ne legyen túl nehéz... ha dől nem bizti, hogy meg tudom tartani s akkor lefekszem vele együtt
kovetkezo het es le rakom jogsikat !uber lesz vegre van kiss idom ra!meg bebejekhez le megyek vasarolni es ennyi jo kiss moci a berg igen komoly tipusok jottek ki idden is de jovore foleg .
Szerintem akkor nyugodtan vehetsz egy 250-es 4T gépet. Én is 3 év után ültem rá és szinte semmit nem kellett megszokni rajta, de persze zet neked kell tudni. Előtte volta egy 125 4T meg egy 125 2T.
Komplett első hátsó kerék S-be gumival együtt 120 000 Ft SM-be 200000 Ft
Szia!

Köszike, itt okés minden. Egyre jobban szeretek Bergelni, nagyon jó kis gép. Főleg most, hogy kapott egy másik kipuff rendszert. Imádom!

Veled mizus? Mikor leszel itthon?

A DT-ket nem ismerem.
kb 3 éve mocizok,.. suzukit most vettem nyár elején
Szio hogy vagy?Dt en is ajanlotam!de termeszetesen Dr sem rossz
Mióta motorozol és mennyi ideig használtad a TS-t?
Többiek még DT-t mondták, hogy jó lenne nekem, arról még a lábam is leér
Szesz !
Komplett első-hátsó felni milyen árba lehet manapság ?
Persze használtan, és DRZ-be való.
Félre értés ne essen, nem én árulom. Az enyémet sajnos ellpták tavaly. Csak gondoltam adok egy tippet.

Ilyen gyárilag amit árulnak.
Ha majd mocira tudok ülni (ami még kb 2 hónap) írok s megbeszéljük
Először nem tetszett mikor elléptünk megnézni. Előtte egy Aprilia 125-ös RX-em volt. Külalakra nagyon szép moci, de nekem nem jött be a 2T.

Igaz én 173 magas vagyok, de ez a doki elég alacsony. Meg nagyon nagyon jó vele motorzni és tényleg szinte semmit se kell rá költeni.
166cm vagyok.
Szép színes moci
Milyen magas vagy?
Katt. az adatlapomra. Suzuki Dr 250.
Otthon megnézem, mert itt nem akarja megnyitni a gép
A link lemaradt : DR 250
Timi!

Ilyen moci nem érdekel? Nekem nagyon bejött, semmit nem kell vele csinálni csak olajat cserélni és kimegy a világból. Nagyon kezelhető motor. Én imádtam. Az enyém 96-os volt.
Ha valakit érdekelne !
Eladó egy 661 ( sixsixone ) Flight sisak. XS-méret ! Karbon-kevlar és üvegszál keverék !Kitűnő állapotban.Nem szakadt nem kopott. Kivehető ( mosható ) és cserélhető béléssel és Jó szellőzéssel!
Tel.: 70/624-8-666
Ár.: 32.000.-
ne tedd mit ebedeltel vegul is?
Unatkozoooom
DT-t már sokan ajánlották... a végén még hiszek nektek és olyat szerzek
akkor DT erdemes meg nezni