Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom ha laza meghúzom ha nem laza?
jó vidi
sokat számit az az 1cm plusz szerintem
laza?
Hali!
A DRZ-n a szelehézag állítás tényleg macerás dolog? nem én akarok csinélni csak a szerelő azt mondta hogy nagyon macerás.. :S
az a víz kiengedő holvan?
ka rbi alján az a kis cső aminek az oldalán egy csavar van?
húzd meg az a víz kiengedő
noozsid az jó amit t.petya mondott? hogy húzzam meg azt a csavart.
Üdv újra itt a fórumon
Látom már jól vagy, a lábad is rendbe jött
Nagyon jó képek
Roxfordba
szivesen
de hol a timi
T.petya igen van ott egy csavar és ha meghúzom nemlessz semmi baja?
Ja és meddig tekerjem szorosan húzzam rá?
ááááááááááááááááá semmi csak megnevetetél hogy én TIMIT hivom ,temeg IMIT és most nem csak a lábam fáj hanem a hasam is a nevetéstöl KÖSZÖNÖM
Húzd meg a csavart a cső tövénél
akkor szokot tulfolyon jönni a benzin ha nem zár rendesen az uszo egy hibalehetöség ami leggyanusabb
most mivan
mivolt
pletyizz imi
noozsid biztos ez a baja?
És ha ez a baja azt hol lehet beállítani? am köszi a segítséget
hali gyertek minél többen:P a nevezés helyszínen jelképes...
uszo szinten kell állitni karbi szét
ha nem használod terepen szerintem lehet feszesebb mint az előirt, én is feszesebbre állítom a csak aszfalton megyek!
na mingyá lesz vidi csak konvertálni kell meg rövid kicsit
Hali . Segítsetek már rajtam ha tudtok mert szerintem ez egy nagy gond. Egy suzuki dr 125-ösöm van 1998-as évjáratú. Ma mikor hazajöttem és leállítottam letettem sztenderre és elakartam zárni a csapot megláttam hogy a karbinak vagy minek az alján van egy kis cső (nagyon pici) amin folyik a benzin. ezt hogy tudnám orvosolni? Aki tud segíteni írjon már vissza mert sűrgős lenne. Előre is köszi.
nem birom , , , , , ,
beszrok , , , , , ,
ez kurva jó , , , , , ,
45-50mm-re szoktam állitani, nem laza az enduronak,nagy a rugout, és ha nincs meg a min-40mm berugozáskor megfeszül és akár kárt is okozhat(látam már ezmiatt széttört kerékagyat )meg stb
nem hosszasan fogom szadizni
1perc max