Sziasztok! Drz vásárlás előtt vagyok egy kis segítség kellene.Az érdekelne hogy hány KM-enként kell felújítani gondolok itt dugócserére Stb...ugyan is ebbe a mociba 50000Km van kicsit sokallom! válaszotokat előre is köszönöm
de én egy fehérvári bolton keresztül rendeltem az osztrák Auner -től. Ők is árulnak Zeta cuccokat. De nem minden Zeta termék van benne a katalógusban. Külön rendelésre 3 hét alatt jött meg.
hát igen lehetne azt is de ám lehetne átszelepezni is rugó csere olaj csere meg minden csak nemtudom hogyan lehet szétszedni hogy kivehessem a tugót belőle ha kitudnám venni akkor van itt a közelben egy rugógyár és olcsón dolgoznak és ott olyat csináltatnák bele amilyet akarnék
egyébként a régi motorodon a rezó szép fényes volt úgy nézett ki mintha fémtiszta lenne + lakkal lelett volna fújva jól látom ?
mert én is akarok újítani a drz-n nem nagyon tetszik a fekete inkább az elszineződés
hali
oda jó egy sima slag darab !
benne meg egy bilincsel amit meglehet húzni szépen
nem olvad rá nyugi nekem is olyan van és semmi baj nincs ! nagyon erős...
Alkatrész még nem jött meg. Pedig már rég kifizetve :
OpAmp Electronics - Electronic Components & Parts
-------------------------------------------------
-----
Order Number: 2998
Detailed Invoice: https://www.opamp-electronics....
Date Ordered: Wednesday 10 June, 2009
Products
--------------------------------------
----------------
20 x 4194.812 KHz HC-18/U Thru-Hole Crystal (Pack of 10) (SKU# 004011) = $30.00
------------------------------------------------
------
Sub-Total: $30.00
United States Postal Service (1 x 0.6lbs) (First Class Mail International Package): $10.64
Total: $40.64
Idióta amerikai nem tudom mit szuttyok. Épp ma reggel írtam neki leb@ levelet. Jó esetben este itt a válasz.
Az S-be 709ml olajat ír a szervizkönyv. Az standard olaj szint, teló tetejétől mérve 165mm.
hello mi az a gumi a dob végén,valami védő hőálló anyagból?
hol lehet olyat venni?
jó a csapat ilyen balatoni drz hipp hopp koccanásos taliban benne lennék én is!10-15 fő már szép lenne!
szia levi
mi újság az órámmal kapcsolatba ?
lassan össze áll a gépem is
még 1 hét
most várom blokkba meg a felfüggesztésbe a cuccost
esetleg teljesen véletlenül nem tudod hogy menyi olyan kell száranként a telókba (elsőbe)?
köszi
Ha esetleg vennék egy radiális fékpumpát a DRZ-mre, hogy lehetne utána feltenni a jobb tükröt? Mert ugyebár annak a menete a gyári fékpumpán van rajta. Mondjuk a "sehogy " és egyéb értelmes kommenten kívül várom a hasznos ötleteket. Kössz!
Bontott vagy utángyártott generátort hol lehet vásárolni, tud valaki okosat? Esetleg helyet ahol felújítják?
Előre is kösz
nincs másik eladó drz?
de én egy fehérvári bolton keresztül rendeltem az osztrák Auner -től. Ők is árulnak Zeta cuccokat. De nem minden Zeta termék van benne a katalógusban. Külön rendelésre 3 hét alatt jött meg.
mert én is akarok újítani a drz-n nem nagyon tetszik a fekete inkább az elszineződés
mert ki akarom majd cserélni sűrűbbre mert nagyon gyorsan összeól az eleje ha úton kemények megyek sm ként.....
oda jó egy sima slag darab !
benne meg egy bilincsel amit meglehet húzni szépen
nem olvad rá nyugi nekem is olyan van és semmi baj nincs ! nagyon erős...
Alkatrész még nem jött meg. Pedig már rég kifizetve :
OpAmp Electronics - Electronic Components & Parts
-------------------------------------------------
-----
Order Number: 2998
Detailed Invoice: https://www.opamp-electronics....
Date Ordered: Wednesday 10 June, 2009
Products
--------------------------------------
----------------
20 x 4194.812 KHz HC-18/U Thru-Hole Crystal (Pack of 10) (SKU# 004011) = $30.00
------------------------------------------------
------
Sub-Total: $30.00
United States Postal Service (1 x 0.6lbs) (First Class Mail International Package): $10.64
Total: $40.64
Idióta amerikai nem tudom mit szuttyok. Épp ma reggel írtam neki leb@ levelet. Jó esetben este itt a válasz.
Az S-be 709ml olajat ír a szervizkönyv. Az standard olaj szint, teló tetejétől mérve 165mm.
hol lehet olyat venni?
jó a csapat ilyen balatoni drz hipp hopp koccanásos taliban benne lennék én is!10-15 fő már szép lenne!
mi újság az órámmal kapcsolatba ?
lassan össze áll a gépem is
még 1 hét
most várom blokkba meg a felfüggesztésbe a cuccost
esetleg teljesen véletlenül nem tudod hogy menyi olyan kell száranként a telókba (elsőbe)?
köszi
Esetleg ezzel? Nálam fönt van a jobb oldalon. Igaz, a gyári fékpumpával...