Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jobban tetszik
új névvel vagyok fent
jó képek
szépek a drzék
Húúúú srácok. Milyen hétvégénk volt. Ismét összejött a mi kis drz s csapatunk és most TAMÁSIBAN töltöttük a hétvégét. én 610 km-t mentem ebből az első nap volt 430. Elzsibbadt a farom.... De a balatonkenesei felvonulás az nagyon ott volt. Íme egy pár kép.
Ui. Ki lett javítva az az apró dekorációs hiba a motoromon. a jobbos Söbetű. :P
Jha és köszönjük ANIMATION kollégának a vendéglátást
Ez egy nagyon jó hétvége volt.
rögzités hogy van?
elfér mögötte minden cucc?
a vége zavaros 1kicsit
Jogos!Próbálom azért a lehető legjobbat kifogni!javascript:smile(document.frmmsg.body,'32&
#39;);document.frmmsg.body.focus()
mennyit szánsz rá?
nem széhajtott?
mindenki húzza neki gondolom
nagyon pörgös kis mocik
igaz csak 6000ig pörög
5.ikbe többet
Szigorúan S verziót keresek,gyári,nem széthajtott példányt!Index,tükör,gyári rendszámtartó,alubetétes kézvédő előny
megnézheted az enyém is,mondjuk ez E
a kép nem minden
nagyon csalóka
haverom is beszopta igy
nekem nem volt baja motorikusan sosem
pöc röf mindig
télen nyáron
-párfokba is
Ok!Ha megyek valamire,majd jövök dicsekedni,vagy tanácsokért a szereléshez,alkatrészekhez!Szegeden egyet néztem,a fotó tuti volt a gépről,amikor oda értem,lehidaltam!Egy fostalicska tárult a szemeim elé!A srác akkor nyögte ki,hogy a kép akkor készült,amikor kihozta a szalonból!Ha már ott voltam,mentem is vele!Tehát egyet már próbáltam!
közben rájöttem csak nekem ehez engedélyeznem kell hogy megtudjam csinálni
lehet
ami jó az benne van
párhónapja gyüjtögetem ezeket a képeket
Mindent szét lehet b*szni, kivéve egy rmx-et
még egyszer rákatintasz a linkre deadja a teljes URL: oda beírod a szöveget http://........ ha megvan okézod utána kiadja a link szövege és oda írod be a szöveget ( pl :kipufogó) azt is okézod és akkor a linkben lesz a szöveg remélem értd?
na ide bekerült az enyém is úgy látom
én majdnem vettem 1E-t annó
de aztán mégis csak az S-nél maradtam
Meg kell nézni!
A másik még ami hasznos szerintem, h semmiképpen ne vedd meg az első motort, hanem nézz meg/hallgass meg/próbálj ki legalább kettőt, h legyen összehasonlítási alapod.
drzéhez csinál csak
lapozz vissza 1-2napot
megtalálod
Bazsi!Köszönöm a jótanácsokat,megfogadom!22000 km-es blokk,elvileg supermoto cuccal utcán hajszolt,bevállalható?