Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali . Nézd meg nincs-e elkopva a súber, nekem csinált ilyet és ez okozta , farsot szívott.
Láncvédő,E-n nincs,de van a kis lánckeréknél, na azt én levettem mert mögötte összegyűlik a sár és nem lehet kimosni rendesen csak ha leveszem.
SARASOK nektek nem volt ilyen problémátok vele
nagyon strapabíró, erős, pöpec kis blokkja van. Xard le a az adót, vond ki a forgalomból és onnantól kezdve nyista teljesítményadó, biztosítás...
Toljad Neki az erdőbe, hegyen fől, hegyen le, patakban, homokban... bárhol, csak a légszűrőt tartsd tisztán és 60 óránként friss szintetikus SL minősítésű olajat csepegtetssél RÁ!
Helló DRZ-sek!Most vagyok itt először,de a fórumot már régebben figyelem.Tavasszal került hozzám egy S-es DRZ,2006-os,kicsit "trehány"gazdától,de sikerült szépen rendbe szedni.Jó a moci,egy apróbb gond van vele amire nem találok magyarázatot,de talán ti tudtok segíteni!Az alapjárata néha elmegy,de úgy,hogy nagyon pörög,ha sebességbe teszem,és kicsit ráengedem a kuplungot azonnal vissza esik normálisra.A következő gázadás után megint fent marad a fordulat.Karbi kitisztítva,nem találtam semmi hibát.Valakinek esetleg tapasztalata,vagy vlami ötlet?Előre is kösz!
biztosítás éves 15-17, súlyadó 5-6000... jah és az enyém is E forgalmi szerint elírták a kw-ot.... gyááá
akkor átbasztak.. vagy ha használtan vetted elhagyták... én is majdnem elhagytam... a gyári csavar kilazult folyton, de ki lett cserélve...
Én azt tudom mondani ezekről csak h enyém az épp eladó
nekem S van
biztositás 17
súlyadó 7 aszthiszem
jó gépek ezek
csak a gazdák nem mindig
és ez kihat a motorokra
hali! 1 kis segítség kellene ha nem bay,szeretnék vásárolni egy drz 400e ami forgalomba van és az lenne a kérdés hogy kb mennyi a biztosítás? meg súlyadó stb..
ja és persze hogy maga a motorról mit tudtok elmondani. a motorjáról,hogy megbízható e..
előre is köszönöm
tudom
nekem nincs meg
nem kaptam hozzá
a feketére gondoltam, felül...
S-nek indult a gyárból
de már rég nem az
láncvédöt ne szerintem
többit ja
kb ilyenre
jó izmos valaki
tükrök, tásak , de lehet még leszedem az indexeket , meg a láncvédőt... mást nem nagyon akarok/tudok...
Ez nem az aminek látszik
PL mit
Az egy műanyag vázvédő amit extraként lehet venni az offroad mocikra.
Ezek szerint pedig ilyen is van
leszedtem pár dolgot a gépről télire
fix h. bevan... de tényleg nincs értelme... szerintem nem is mutat jól... de az a tank meg az űlés se tetszik
lehet
de sok értelme akkor nincs
szerintem be van burkolva vmivel a váza hogy vaskosabbnak tünjön...
drz, de nekem nem tetszik így
az tuti
de milyen váza van
meg van ott még 1-2érdekes dolog