Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gázbowdened?
Nekem mikor kivolt rojtolódva már akk csinált asszem hasonlókat,nézd meg h vissza megy-e koppig magától rendese...
ez csak egy ötlet
bolti ára: 20e, így ezt 10ért adnám.
SM-be más kell. Más a porlasztója is...
si, si prego...
Ez 2009 04. talán 11 Kiskunmajsa?
Én is megküzdöttem ezzel a vizesárokkal.
Próbálj átmenni vele egy gumi akadályon, a végén fektesd el akkor talán megjavul. , ,
Szervez olyan túrákat is amin "normális" motorral részt lehet venni
Helló GD,
Kösz az infót + képeket, nagyon úgy látom, hogy jövőre - ha mással nem is - de a haverom Simsonját kölcsönkérem, aztán azzal nyomulok.... Ez egy olyan kaland, amiből nem lehet kimaradni.....
Ezen a túrán pl. az 50-es Derbivel jött
Én ismerem a Takit, egy igazi állat, de nagyon jó arc...
Jó estét!
Egy kevésbé saras kép: megmotoroztattam az asszonyt az erdőben, életében először húzta a gázt, kicsit parázott, de mögötte ültem, így a bíztatás és okítás nem maradt el

Van-e valakinek tapasztalata a www.takacsek.hu-féle túrákról? Nekem nagyon szimpatikus csapat, pl. a Moped Rallye ötlete kifejezetten jónak hangzik. Nem normális dolog régi 50 ccm-es masinákkal átszelni az országot terepen, ezért csak jó lehet!
jaj
utalom
Az enyém...úgyhogy lehet a jogdíjat szépen átutalni a számlámra
Jó estét!

Csak 1 saras kép....
lehet a te képed pont
nektek
mennyibe kerül? és sm-be jó-e?

Az egyrészt nem nyomaték, hanem teljesítménygörbe...másrészt kevéssé hinném hogy DR-Z-é...azt akárhogy fúvókázod, 125 LE fölötti csúcsteljesítményt nem fogsz kihozni belőle...
nekem most kicsörgött
kipróbáltam
szia,hívtama srácot,de folyamatosan ki van kapcsolva!nem tudsz más elérhetőséget?
hehe, nah ilyen sarat sose fog látni a motorom az biztos, mert nem megyek ilyen helyre, ez már sok kicsit
ez már tényleg SÁR