Nekem ugyan nem volt ilyen, de úgy emlékszem másnak igen. Ha jól emlékszem karburátor membrán volt lyukas vagy szakadt. Próbálj visszaolvasni, vagy rákeresni.
sziasztok.dr 600 asom van.olyan jelenséget produkál a gép hogy gázhúzásnál amikor felpörög a motor nagyon lassan esik vissza a fordulat.alapjáraton szépen jár a masina.valakinek nem volt hasonló esete?mi lehete a gáz ?szívócsonon egy repedés sincs.
Ma azt történt velem, hogy állitani akartam a telón a felsö állitócsavarral. nem is erősen tekertem meg is indult...de nem a csavar hanem a feje! megpróbáltam a másiknál is és annál is! Mind2nek lejött a réz feje,aminek a belseje nem réz hanam az a csavar szár anyagából van! nem törésnek látszik a felület mert full sima! Nem járt már valaki így? Most akkor tényleg letörhetett mind2 csavarnak a feje egyszerre? Vagy ragasztva lehet a fej rá v mi? Valaki segitsen please!
boccs, lehet hülyét kérdezek, de nem értem, hogy ha kivonatod a forgalomból most és nem mész be az okmányirodába... mi az hogy vissza áll automatikusan? mire föl állítják vissza, ha te egyszer kivonattad?
képzeld mit láttam a motoromon
ventillátorom háza összevissza elvolt hajolva
szóval nem tudot elforogni a ventilátor
na ezt is leszedtem
télleg mostmár olyan lesz mind az E tipus
semmi nem lesz rajta
és lezártam azt a barna fémcsövet is
beletekertem 1csavart ami pont beleszorult
az esö visszont teljesen kizáro ok
akkor biztos hogy nem megyek
?
Ma azt történt velem, hogy állitani akartam a telón a felsö állitócsavarral. nem is erősen tekertem meg is indult...de nem a csavar hanem a feje! megpróbáltam a másiknál is és annál is! Mind2nek lejött a réz feje,aminek a belseje nem réz hanam az a csavar szár anyagából van! nem törésnek látszik a felület mert full sima! Nem járt már valaki így? Most akkor tényleg letörhetett mind2 csavarnak a feje egyszerre? Vagy ragasztva lehet a fej rá v mi? Valaki segitsen please!
még van mit faragni rajta súlyán
köszönöm
és suhansz mint állat
ventillátorom háza összevissza elvolt hajolva
szóval nem tudot elforogni a ventilátor
na ezt is leszedtem
télleg mostmár olyan lesz mind az E tipus
semmi nem lesz rajta
és lezártam azt a barna fémcsövet is
beletekertem 1csavart ami pont beleszorult
megint lesz egy kisebb csucsforgalom ,
csak dugo ne legyen