Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha SM-et keresel, miért akarsz FE-t? Az a futómű soha nem lesz egyenértékű egy gyári moto villával. A radiális fék sem véletlenül lett kitalálva.
Sziasztok!

Egy pici segítségre lenne szükségem a következőkben:

Supermoto vásárlása előtt állok.

Motorok melyek szóba jöttek

Husaberg fe 650

Husqvarna smr 510, 570 illetve sm 610
Sziasztok!

Egy pici segítségre lenne szükségem a következőkben:

Supermoto vásárlása előtt állok.

Motorok melyek szóba jöttek

Husaberg fe 650

Husqvarna smr 510, 570 illetve sm 610
Eladó a képeken látható
dunlop sportmax d220f st 120/70-r17
dunlop sportmax d220 st 160/60-r17
még nem voltak használva, párban szeretném eladni,így 40ezer!
minden az időtől függ. ha elveri a jég b*szhatod az egészet
amúgy ültetéskor nem, de az utána való évben már van némi termés 2. évben meg ha jó a föld már egész jól hoz
hát attól függ hogy jó helyre tudod-e eladni. szomszédnak 100ft-al kevesebbért ment el kilója (ami azért több mázsánál jelentős) mert nem tudta kihez kell vinni
Amugy a barackba jo love van? Tamogatast adnak ra? Mennyi ido.mig a csemete eleri azt az nagysagat.hogy termest hozzon? Valamibe bele kene vagni....
Kuld az sms.t. Ird meg mennyit erne meg neked.esetleg be tudom szamolni a borruhat.ha meg van meg
sms jo most nem tudlak hivni
Akkor megmarad... veszek egy enduro 690-est és rárakom. Enni nem kér
Ennél jóval többért is szoktak venni, csak meg kell találni a jó vevőt.
Feltetelezem.ha egybe lett volna annyi.akkor elmentem volna megvasarolni a kincset. 135.000 ft.os aron nem tudok megszabadulni a lomomtol.gyenge a piac.el kell mennem dolgozni....
feltételezem kritizálni akarod az árát igen, annyi. a 2 tökéletes féktárcsával és a 18ezres lánckerékkel meg a gumi sem egy elkopott vacak rajta
amúgy meg ha valaki eljön megnézni nyilván lehet alkudni
Csak a szett 170.000 ft ?
06 30 635 9305
SM szett + cuccok
Ha valakit érdekelne EXC-ről valóak
marzocchiert menyit kersz
Valaki gondolkodott supermoto építésben?
Ktm 3.5-5.0
Rexfelgen 3.5-4.25
teló: Marzocchi (husvarna/honda)
06 30 635 9305
tudom, hogy hány lovasak körülbelül.
Pont ezért volt számomra furcsa, hogy egy 125-ösnél is majdnem ugyanilyen teljesítmények vannak feltüntetve.
A kategóriát szeretnék letenni.
igazad van, nem fogalmaztam meg jogszabályszerűen, de a nagy motor jogsi kifejezést az átlag "szlengben" a korlátlanra szokták használni :D
Szerinted egy 400 DRZ hány lovas? 125ccm - 40 le meg utcaiba kamu, nincs. Versenymotor 125-ben meg úgyse veszel kb azok tudnak 40LE körül.
Amúgy meg tisztába kéne rakni a dógokat me így nem lehet elmenni a kérdéseden.
Milyen jogsit fogsz szerezni?
nem lesz az kicsit eros motor a 400 ccm vel egy kezdonek? nem ertek hozza, ezert kerem ki a velemenyetek. termeszetesen nem vadallatkodnek vele rogton az elso nap rutintalanul, de lattam 125 ccm eseket is.
azokrol mi a velemenyed?
lattam koztuk joparat, ami 40 LE es afolotti. hogyan tudnak akkora teljesitmenyt kicsiholni egy 125 os motorbol?
400e kornyeken? Semilyet.... Annyiert csak ocskavasat veszel. Gyujtsel meg egy kicsit, 600tol mar talalsz regebbi drz-ket, kezdesnek tokeletes.
sziasztok!
(elore is bocs az ekezetek miatt, angol billentyuzetes a laptopom)

a segitsegeteket szeretnem kerni, mert ha minden jol megy, akkor tavasszal leteszem nagy motorra a jogositvanyt, es supermoto kategoriaban kepzelem el a motoros jovom. :)

milyen es mekkora supermotot ajanlanatok egy kezdonek, ami ar-ertek aranyban is megfelelo lehet 400 ezer ft kornyeken?
A legerősebb az FSc. Különbség az FSe-vel:nincs rajta világítás, indexek, tükrök, kitámasztó,műszerfal. Gyárilag nyitott kipufogó van rajta és könnyebb. Az FS és FE közötti különbség: teljesen más fékrendszer, futómű,áttétel. Ezeken kívül még biztosan vannak más eltérések is.
sziasztok! szeretnék venni egy sm husaberget! mondjátok meg nekem légyszi mi a kölönbség FE650, FS650e, FS650c, stb modellek között.. Melyik az erősebb gyárilag? köszii!