Eladó a képeken látható
dunlop sportmax d220f st 120/70-r17
dunlop sportmax d220 st 160/60-r17
még nem voltak használva, párban szeretném eladni,így 40ezer!
minden az időtől függ. ha elveri a jég b*szhatod az egészet
amúgy ültetéskor nem, de az utána való évben már van némi termés 2. évben meg ha jó a föld már egész jól hoz
hát attól függ hogy jó helyre tudod-e eladni. szomszédnak 100ft-al kevesebbért ment el kilója (ami azért több mázsánál jelentős) mert nem tudta kihez kell vinni
Feltetelezem.ha egybe lett volna annyi.akkor elmentem volna megvasarolni a kincset. 135.000 ft.os aron nem tudok megszabadulni a lomomtol.gyenge a piac.el kell mennem dolgozni....
feltételezem kritizálni akarod az árát igen, annyi. a 2 tökéletes féktárcsával és a 18ezres lánckerékkel meg a gumi sem egy elkopott vacak rajta
amúgy meg ha valaki eljön megnézni nyilván lehet alkudni
tudom, hogy hány lovasak körülbelül.
Pont ezért volt számomra furcsa, hogy egy 125-ösnél is majdnem ugyanilyen teljesítmények vannak feltüntetve.
A kategóriát szeretnék letenni.
igazad van, nem fogalmaztam meg jogszabályszerűen, de a nagy motor jogsi kifejezést az átlag "szlengben" a korlátlanra szokták használni :D
Szerinted egy 400 DRZ hány lovas? 125ccm - 40 le meg utcaiba kamu, nincs. Versenymotor 125-ben meg úgyse veszel kb azok tudnak 40LE körül.
Amúgy meg tisztába kéne rakni a dógokat me így nem lehet elmenni a kérdéseden.
Milyen jogsit fogsz szerezni?
nem lesz az kicsit eros motor a 400 ccm vel egy kezdonek? nem ertek hozza, ezert kerem ki a velemenyetek. termeszetesen nem vadallatkodnek vele rogton az elso nap rutintalanul, de lattam 125 ccm eseket is.
azokrol mi a velemenyed?
lattam koztuk joparat, ami 40 LE es afolotti. hogyan tudnak akkora teljesitmenyt kicsiholni egy 125 os motorbol?
sziasztok!
(elore is bocs az ekezetek miatt, angol billentyuzetes a laptopom)
a segitsegeteket szeretnem kerni, mert ha minden jol megy, akkor tavasszal leteszem nagy motorra a jogositvanyt, es supermoto kategoriaban kepzelem el a motoros jovom. :)
milyen es mekkora supermotot ajanlanatok egy kezdonek, ami ar-ertek aranyban is megfelelo lehet 400 ezer ft kornyeken?
A legerősebb az FSc. Különbség az FSe-vel:nincs rajta világítás, indexek, tükrök, kitámasztó,műszerfal. Gyárilag nyitott kipufogó van rajta és könnyebb. Az FS és FE közötti különbség: teljesen más fékrendszer, futómű,áttétel. Ezeken kívül még biztosan vannak más eltérések is.
sziasztok! szeretnék venni egy sm husaberget! mondjátok meg nekem légyszi mi a kölönbség FE650, FS650e, FS650c, stb modellek között.. Melyik az erősebb gyárilag? köszii!
Egy pici segítségre lenne szükségem a következőkben:
Supermoto vásárlása előtt állok.
Motorok melyek szóba jöttek
Husaberg fe 650
Husqvarna smr 510, 570 illetve sm 610
Egy pici segítségre lenne szükségem a következőkben:
Supermoto vásárlása előtt állok.
Motorok melyek szóba jöttek
Husaberg fe 650
Husqvarna smr 510, 570 illetve sm 610
dunlop sportmax d220f st 120/70-r17
dunlop sportmax d220 st 160/60-r17
még nem voltak használva, párban szeretném eladni,így 40ezer!
amúgy ültetéskor nem, de az utána való évben már van némi termés 2. évben meg ha jó a föld már egész jól hoz
hát attól függ hogy jó helyre tudod-e eladni. szomszédnak 100ft-al kevesebbért ment el kilója (ami azért több mázsánál jelentős) mert nem tudta kihez kell vinni
Ennél jóval többért is szoktak venni, csak meg kell találni a jó vevőt.
amúgy meg ha valaki eljön megnézni nyilván lehet alkudni
Ha valakit érdekelne EXC-ről valóak
Ktm 3.5-5.0
Rexfelgen 3.5-4.25
teló: Marzocchi (husvarna/honda)
06 30 635 9305
Pont ezért volt számomra furcsa, hogy egy 125-ösnél is majdnem ugyanilyen teljesítmények vannak feltüntetve.
A kategóriát szeretnék letenni.
igazad van, nem fogalmaztam meg jogszabályszerűen, de a nagy motor jogsi kifejezést az átlag "szlengben" a korlátlanra szokták használni :D
Amúgy meg tisztába kéne rakni a dógokat me így nem lehet elmenni a kérdéseden.
Milyen jogsit fogsz szerezni?
azokrol mi a velemenyed?
lattam koztuk joparat, ami 40 LE es afolotti. hogyan tudnak akkora teljesitmenyt kicsiholni egy 125 os motorbol?
(elore is bocs az ekezetek miatt, angol billentyuzetes a laptopom)
a segitsegeteket szeretnem kerni, mert ha minden jol megy, akkor tavasszal leteszem nagy motorra a jogositvanyt, es supermoto kategoriaban kepzelem el a motoros jovom. :)
milyen es mekkora supermotot ajanlanatok egy kezdonek, ami ar-ertek aranyban is megfelelo lehet 400 ezer ft kornyeken?