Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fat bar viszont lehet magasabbaknak lesz jó csak, Én nem tudom mekkora vagy Nekem Nagyon jó. Én 185 cm körül vok.
Akkor Jól saccoltam az előző nap sajnos...Én is jártam már így régebben
Renthal Fat Bar...a legzsírabb nekem a 3. motoromat szolgálja, a gyári szar magurát is odaadtam a kereskedőnek, mert az 2 perc alatt elhajlik..
FMX nél jó párszor estem nem kicsit és supermotonál is...Biztosan állíthatom a RENTHAL NAGYON YOOOOOOOOOOOOO a magura egy rakás FOS...2 is elhajlott 1 eséstől A renthal azóta is bírja.Ennyi ez az Én tapasztalatom.
A pálya széléről majd adod a tanácsokat
beteg vagy? én aztán nem majd 3-4 hét aztán mehetünk
fasza, akkor jövö 7-en megyünk motorozni, terepre
nem mááá itthon vagyok most hozott haza az asszony
Ha akkorát esel akkor a Renthal Twin Wall is meg hajlik szerintem + a többi is...
És ha meghajlik akkor mi a f@s.nak vennél drágábbat, bár nekem nem volt de a Pro Tiper-rel is ölni lehetne nekem is benne van 1 pár esés abba kormányba
Gondolom, ma még bent vagy a kórházba?
Renthal TwinWall (bocsánat, hogy beleröfögök, de ha ez eltörik, akkor a tulaj is)
szeva csipusz beszarok úgy fáj a kezem
pro Tiper
na most akko melyik magura sx ,vagy renthal fatbar
nem tudok elmenni szombaton az SMényre.....
Nekem
Magura tört, igaz az nap én nyertem a távol ugrást
áááá még megyek röntgenre kötözésre ,,klb lessz dél de baszok ráá leveszik a gipszet mááá verem is neki
Myky mindjárt nagyvizit aztán mehetsz haza
se perc alatt rendbejön a mancsod
Lacika azokat a gumikat használom én is nekem joo
köszi a sok jókivánságot mindenkinek ,, azt hiszem ezzel mindenki így jár,,ha már azt hiszi ,kurvára ráérzett a motorozásra ,,,főleg a csusztatásra ,,utánna meg jön a pofára esés.Hhát most így jártam .hozzá teszem önbizalomból nem volt hiány,miután szikrázó lábtartóval közelítettem a kanyarok feléé.Azt hittem ,hogy máá tudok motorozni,de ez NEM ÍGY VAN
repült mint a győzelmi zászló.
mind a Renthal, minda Magura SX, illetve a Pro Taper nagyon jó. Nekem már hajlott el Renthal és Magura SX is. Sanyának van igaza, "valaminek engednie kell".
myki77: ha kormányt választasz, ne csak azt nézd, hogy melyik tetszik designra, hanem nézd a szélességét, a fel- és hátra hajlását is a kormánynak. nagyon rossz, rosszúl megválasztott kormánnyal menni. gyógyulj mihamarabb!
Ha Zé dicsér egy kormányt,az tud valamit... Még bőrruhában nagy tesztelő.
Ugyan. Ne sajnáld! Én se' sajnálom egyiket sem, mer' különben odahaza nézegetném a garázsban. Ha nem bírja ,törjön porrá!
én elhiszem és sajnálom, de a kifejezés mód miatt röhögtem amikor elolvastam
Kössz az infót!