Renthal Fat Bar...a legzsírabb nekem a 3. motoromat szolgálja, a gyári szar magurát is odaadtam a kereskedőnek, mert az 2 perc alatt elhajlik..
FMX nél jó párszor estem nem kicsit és supermotonál is...Biztosan állíthatom a RENTHAL NAGYON YOOOOOOOOOOOOO a magura egy rakás FOS...2 is elhajlott 1 eséstől A renthal azóta is bírja.Ennyi ez az Én tapasztalatom.
Ha akkorát esel akkor a Renthal Twin Wall is meg hajlik szerintem + a többi is...
És ha meghajlik akkor mi a f@s.nak vennél drágábbat, bár nekem nem volt de a Pro Tiper-rel is ölni lehetne nekem is benne van 1 pár esés abba kormányba
köszi a sok jókivánságot mindenkinek ,, azt hiszem ezzel mindenki így jár,,ha már azt hiszi ,kurvára ráérzett a motorozásra ,,,főleg a csusztatásra ,,utánna meg jön a pofára esés.Hhát most így jártam .hozzá teszem önbizalomból nem volt hiány,miután szikrázó lábtartóval közelítettem a kanyarok feléé.Azt hittem ,hogy máá tudok motorozni,de ez NEM ÍGY VAN
mind a Renthal, minda Magura SX, illetve a Pro Taper nagyon jó. Nekem már hajlott el Renthal és Magura SX is. Sanyának van igaza, "valaminek engednie kell".
myki77: ha kormányt választasz, ne csak azt nézd, hogy melyik tetszik designra, hanem nézd a szélességét, a fel- és hátra hajlását is a kormánynak. nagyon rossz, rosszúl megválasztott kormánnyal menni. gyógyulj mihamarabb!
FMX nél jó párszor estem nem kicsit és supermotonál is...Biztosan állíthatom a RENTHAL NAGYON YOOOOOOOOOOOOO a magura egy rakás FOS...2 is elhajlott 1 eséstől A renthal azóta is bírja.Ennyi ez az Én tapasztalatom.
És ha meghajlik akkor mi a f@s.nak vennél drágábbat, bár nekem nem volt de a Pro Tiper-rel is ölni lehetne nekem is benne van 1 pár esés abba kormányba
Magura tört, igaz az nap én nyertem a távol ugrást
se perc alatt rendbejön a mancsod
myki77: ha kormányt választasz, ne csak azt nézd, hogy melyik tetszik designra, hanem nézd a szélességét, a fel- és hátra hajlását is a kormánynak. nagyon rossz, rosszúl megválasztott kormánnyal menni. gyógyulj mihamarabb!