Még a berghez csináltam egy elvékonyított kulcsott mert az is kemény dió volt de kölcsön adtam és nem került vissza...
A ktm-en legalább szögben áll így valamivel könnyebb lesz!
én meg csőkulcsot vágtam ketté hogy jólegyen...
fater csopperjához meg kifúrta egy krova gyűszű belsejét a külsejét leesztergálta , meg hegesztett rá egy csövet és így lett a csokapik
Már hívtam 2 hete Börnit ez ügyben sajnos nem volt a cégbe és nem is tudtam beszereztetni, mert annyira speckós de annyira....
semmi máshoz nem passzol mint rmz450-hez szóval sajna nem megy!
meg ehhez nem is az a hagyományos gyertyakulcs kell(asszem 21 meg 16 a "normális") ez meg valami 18-as(? nem biztos h pontosan emlékszek a számokra...), és én pl csak a gyári szerszámkészletben lévő csőkulccsal tudtam kiszedni...nem egyszerű feladat!
Sok sikert!
Ne is mondd!
Most jöttem fel a motor mellől (szétszed-összerak) és szét basz az ideg mert 2 órája futkosok gyertya kulcsért mert az enyémet kölcsön adtam és nem került vissza.... most meg egyik ismerősömnek sincsen meg minden zárva venni se tudok! 5 benzin kútra mentem el de egyikben se volt!
Gyönyörű az idő..... mentem volna inkább motorozni! Na de most ebéd és gyí! Viszem az asszonyt is, ha valahol elakadunk akkor megdöntöm a motort is meg asszonyt is!
És egy kis videó is
Na és persze a többi se maradhat ki
Jól el pityuskodtunk ma a parkolóba
Az bosszant hogy ha lett volna beszerzés belőle akkor 7e be meg van!
A ktm-en legalább szögben áll így valamivel könnyebb lesz!
thx
fater csopperjához meg kifúrta egy krova gyűszű belsejét a külsejét leesztergálta , meg hegesztett rá egy csövet és így lett a csokapik
Már hívtam 2 hete Börnit ez ügyben sajnos nem volt a cégbe és nem is tudtam beszereztetni, mert annyira speckós de annyira....
semmi máshoz nem passzol mint rmz450-hez szóval sajna nem megy!
Sok sikert!
Most jöttem fel a motor mellől (szétszed-összerak) és szét basz az ideg mert 2 órája futkosok gyertya kulcsért mert az enyémet kölcsön adtam és nem került vissza.... most meg egyik ismerősömnek sincsen meg minden zárva venni se tudok! 5 benzin kútra mentem el de egyikben se volt!
Gyönyörű az idő..... mentem volna inkább motorozni! Na de most ebéd és gyí! Viszem az asszonyt is, ha valahol elakadunk akkor megdöntöm a motort is meg asszonyt is!
Persze, akármikor! Egyeztessünk!
Ma valamikor majd megcsörgetnénk téged megbeszélni a hétvégét.