én két napra szerettem volna menni, de sajnos ez nem jön össze... Meli biztos jön, Gáborkát várom hogy hívjon hogy tud-e jönni, illetve ma hívott a Födő is hogy supermotozna a 7végén, szóval még képlékeny! Aztán még időjárásfüggő is a dolog, mert ha szombaton szar idő lesz, akkor vasárnap megyünk! (és akkor még lehetek akár a pálya királya is a sok másnapos alkoholszagú riderrel szemben )
Na gyerekek mindenki kulcsolja imára kezeit az időjárással kapcsolatban. Lukító barátom kérdezte ma van e "B" terv. Közlöm ,hogy nincs.Ha bebaszik ellenünk a jégeső ha nem mindenképp lesz még egy supermoto hétvége a pannónián idén nyáron.
Csak most olvasom mi történt veled!
Még a saját baromságom élénken él bennem ezért még jobban átérzem a helyzeted!
Jobbulást nigger remélem jól sikerül a műtét!
Nincs mit
Mi is megvagyunk, mindig történik valami, úgyhogy nem unatkozunk. Hát esz a penész rendesen, hogy tök jó idő van és még mindig nem szereltünk át, de a Zolinak van még egy fontos versenye juni 6-án, aztán 3 hónapig "nyári szünet", jöhet az aszfaltbetyárkodás . Azt meg már kibírom. Csak ez a Börniday úgy mentem volna . Te kivel mész és melyik nap?
Szia Beb(y)!
köszönöm szépen az infót!
megvagyunk, elvagyunk, toljuk a szekeret...
veletek mizu? lassan átszerelhetnétek supermoto-ra, jön a bikinis idő!
Szia
A zámolyi srácok eladják a DRZ-ket, mindegyikhez van sm kerék, egy kérdést megér, hogy mennyi az annyi.
Itt a Joci száma: 06/209127171
Amúgy mi újság feléd? Jól vagy-vagytok?
viccesek vagytok ma srácok
Csak most olvasom mi történt veled!
Még a saját baromságom élénken él bennem ezért még jobban átérzem a helyzeted!
Jobbulást nigger remélem jól sikerül a műtét!
Mi is megvagyunk, mindig történik valami, úgyhogy nem unatkozunk. Hát esz a penész rendesen, hogy tök jó idő van és még mindig nem szereltünk át, de a Zolinak van még egy fontos versenye juni 6-án, aztán 3 hónapig "nyári szünet", jöhet az aszfaltbetyárkodás . Azt meg már kibírom. Csak ez a Börniday úgy mentem volna . Te kivel mész és melyik nap?
köszönöm szépen az infót!
megvagyunk, elvagyunk, toljuk a szekeret...
veletek mizu? lassan átszerelhetnétek supermoto-ra, jön a bikinis idő!
A zámolyi srácok eladják a DRZ-ket, mindegyikhez van sm kerék, egy kérdést megér, hogy mennyi az annyi.
Itt a Joci száma: 06/209127171
Amúgy mi újság feléd? Jól vagy-vagytok?