Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm,jól hangzik. .... 2 nap motorozás.
Dehogynem!...Csak tudom,hogy hol van a helyem.
én május 6. án megyek a Hungaroringre
elöljáróban anynit hogy itt található :

itt
jó estét kedves hölgyeim és uraim!
Szombatra egy lightos Visontát terveztem, de még az is lehet, hogy beüt a zizi és tényleg ellépek gyakorolgatni.
Vasárnapra H.ring volt tervezve, de szerintem mire odaérek elcsábítanak supermotozni máshova.
már nem is köszönsz nekem?
Már megint ez az erőszak. Jó szórakozást!
hát jólvan...akkor majd összehozunk egy pályázást,csak nekem most érettségik...vissza kell szoknom nekem is,rég volt rajta a picsám
Szombat, vasárnap fent leszek, de inkább kihagynám a városba való veretést. Ott én úgy közlekedem, mint egy kis .

Nem szeretnék kockáztatni, főleg így, hogy a Berget még nem ismerem, nem szoktunk össze!
hát úgy hogy kész van mondhatni
affene.... most szólt Piki barát, hogy mennem kell sörözni
sziasztok
De legalább addig is egy jót szundiztál.
És akkor hétvégén merre mentek motorozni?
szóljál ha Pesten vagy és veretünk egyet ktm powaaa

husabergirl@indamail.hu
nem tudom hogy neked mi esik útba, de nekem is van egy szabad különálló gárázsom. és ez van a legközelebb kakucshoz.

ha gondolod beszélhetünk róla

Nálam is öröm és boldogság, titta büszke vagyok magamra!

Huh, én bealudtam hazafele a vonaton, úgy ijedtem fel Fehérváron, még jó, hogy az volt a végállomás!
hahóóóóó béby
Szia Jocó!

Jah, ma voltam ott gyalogosan, tényleg a forgalomtól elzárt terület!
De hogy mennyi hülye van, pff iszonyat.
Egyre többet jár az agyam azon, hogy pályán kellene tárolni a gépet. Naon para van utcán.
jah bocsi, üdv mindenkinek!
Ha már fékbetét a téma, nézd már meg az enyémbe előre mibe fájna egy fékbetét! Válasz jöhet privibe... köszi!
De jó....örülök! Remélem megkapod a melót!
Én is megvagyok ...bár a mai hidegfront egy kicsit megzizzentett,és teljes zombie feeligben kóvályogtam egész nap.