sanya sajna nem lesz kerék bussiness, mert az "új" kerékben a felnik elég keskenyek. a hátsó 4.25" ezek után, már az elsőt meg sem néztem, de biztosan nem 3,5"
Hallod, hóú de mennék... főleg hogy egy csomó haver lejtőzik majd! Mit kell tudni a dologról? Összeg, időpont, stb... Én mennék NAGYON! Remélem kophnak is kész lesz a mocija mááááááááááár! Köcsög BMW-sek! Tegnap a sor közt gurultam és direkt rámugratott egy... Cig....k voltak, gondolhatjátok... Biztos jó poén:(
hát most szét van a motor mert gumicsere, meg elektronikát csinálom műszakira, ezért nem mondom hogy megyek, de ha készlesz meg kedvis meg idő is j lehet elugrok
Jah, nekem jól beadná pest, se lámpám se rendszámom nem tudom merre lehet.... , mongyuk jólelvónék ,mig ki nem hívnák rám a készenlétipoliszt, azok meg egy szónélkül tarkónlőnének
De vasárnap ez a mátra lehet befigyel hol lesz a parádiparkoló-mátraháza között? Mér' is ne, mibajunk lehet?
Indulok Pestre! Szorítsatok nekem!
itt az éjszakás műszak
De vasárnap ez a mátra lehet befigyel hol lesz a parádiparkoló-mátraháza között? Mér' is ne, mibajunk lehet?
megyéve vót a gogoegy, vagymá mondtam