Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mellédférnék a betonyon, akkor !
sanya sajna nem lesz kerék bussiness, mert az "új" kerékben a felnik elég keskenyek. a hátsó 4.25" ezek után, már az elsőt meg sem néztem, de biztosan nem 3,5"
te is csörrenjél már rám a részletekért, koph-nak megvan a számom.
most akko lesz 7végén kakucson vmi? vagy mindenki mátrába megy?
Titszelet!
Ha a krémest rajta hagytad volna a tálcán az odaragasztotta volna és nem kellene gyors kötöző
Hallod, hóú de mennék... főleg hogy egy csomó haver lejtőzik majd! Mit kell tudni a dologról? Összeg, időpont, stb... Én mennék NAGYON! Remélem kophnak is kész lesz a mocija mááááááááááár! Köcsög BMW-sek! Tegnap a sor közt gurultam és direkt rámugratott egy... Cig....k voltak, gondolhatjátok... Biztos jó poén:(
Szép reggelt!

Indulok Pestre! Szorítsatok nekem!
üdv!

itt az éjszakás műszak
Nah az pontfasza sima a burkolat, jókanyargós, még szalagkorlát se sok van,csak jó mély szakadék....... sztem zsírozhatjuk! ,
hát most szét van a motor mert gumicsere, meg elektronikát csinálom műszakira, ezért nem mondom hogy megyek, de ha készlesz meg kedvis meg idő is j lehet elugrok
mire gondolsz?
és ha csak ugy véletlenül arrajárok?
rosszúl emlékszel, mert 2008.04.19.-20. volt az időpont!
mátraháza-kékestető 3.4km szakasz. holnap majd csörrenj már rám ez ügyben!
Jah, nekem jól beadná pest, se lámpám se rendszámom nem tudom merre lehet.... , mongyuk jólelvónék ,mig ki nem hívnák rám a készenlétipoliszt, azok meg egy szónélkül tarkónlőnének
De vasárnap ez a mátra lehet befigyel hol lesz a parádiparkoló-mátraháza között? Mér' is ne, mibajunk lehet?
jelen
megyéve vót a gogoegy, vagymá mondtam
éjjeli műszak?
blokkpáncél error
OllÉ! a lencsÉt el ne felejtsd! szevva!
miete? 1 henger 2 cső?