Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andrássy út
Szióó!

Szerintem nagyon ügyi voltam! Hétfőig kapok választ, hogy sikerült-e, ha igen akkor jön a második forduló, ahol minden eldől!

Nálad mi a helyzet?
Köszönöm Kisfiam!

Már meg se merem kérdezni, hogy a kátéem hogy áll?
Szia Foxi! Na,hogy ment a meghallgatás?
itt nálun van a vasút mellett egy betonozott(nem aszfalt,hanem ilyen beton tégalapok vannak letéve,de ott tanultam kerekezgetni)200 méter hosszú 30 méter széles kis placc
Pesten hol van olyan "elzárt" ( forgalom mentes) terület, ahol nyugodtan lehet moccal gyakorolgatni?
Luki ! nem válaszolsz nekem napok óta
cső , téged se látni mostanában, azt hittem a multkor amikor visszafordultam h megállsz egy percre
hová tünt démon sándor?
sziasztok! anyagi okokból meg kellet válni nem olyan rég a ktm-emtöl de ug ynézki ki must lenne lé másikra! egy husqvarna 570smr meg egy husaberg fs650 néztem ki! szerintetek mék a jobb?
Szombat délután Visonta?
Ja,és a DRZ gyári fékjével,ami nem igazán erre lett kitalálva.
Nekem pl nem akart fogni,igaz nem válogattam a fajták közt,hanem ami éppen volt azt megvettem.Lila papíros volt azt tudom. A betét vasa kékült,lilult,de egy stoppie-t nem lehetett vele összehozni.Mindezt persze SM-kerékkel kell érteni
Volt ami anyaghibás volt és volt hogy változtattak az anyagösszetételén. Bár a Ferodonak is volt egy bizonyos összetételű betétje az SG(sintergrip), ami piszok hamar elkopott, és a tárcsát is "megette". Viszont azt mondom, hogy próbáld ki a Goldfrent, hátha neked tetszik és semmi bajod nem lesz vele.
Fasza! Milyen problémák voltak vele?
Szia!
Régebben mi is forgalmaztuk, de voltak vele problémák. Azóta inkább Ferodo fékbetéteket ajánlok.
A GOLDFREN fékbetétek milyenek?
Úgyérted, dugni?
na megyek szögelni
háát jólenne, de másnap műszaki és ezen vacilálok, ha elkúródik valami akkor ugrott a műszaki is
Há akkor csinájjad úgy, h kész legyen addigraja gépezet, jó kis túra lenne!
CSáá Z!

Megjött a gumi, zsiradék a cucc
Köszi a közreműködést
alap
pályázni szeretnék inkább menni...
To Sickdog: Ja gyere már a Mátrába! kophal mi megyünk eddig úgy néz ki!