Van egy adag robogócuccom.Ha egy vázba beleszerkeszted,meg egy elsőféket illesztesz hozzá,kölcsönadom.Persze utána az egész az enyém marad Milyen lehúzós köcsög? Één?
hát akkor meg küdd ugy ahogyan akarod ugyis rá van irva menyi vót, én megmajd viszalövöm azt kamatostul a dobozban a két törött lábtartóval együtt
feltéve ha megbefektetel énnekem anyi lóvét
Lehet úgy,de az marha drága akkor neked.Inkább elküldöm simán,te meg mikor visszaküldöd teszel a dobozba sok-sok pénzt,meg ötezrest Így mindenki jól jár,de legfőképpen én,a többit leszarom
azt viszont megköszönném, mert akkor legalább valahogyan le tudnám másolni
iwiw en fentvana címem, vagy elküldhetem emailben is, aszem lehet ugy csinálni a feladást hogy majd én kifizetem a postát, aztán jövöhéten muszaki után visza is küldöm
Na figyelj Apa!
Véletlenül éppen van 2db hátsó lábtartóm (egy bal és egy jobb ) konzollal együtt 640 LC4-re. Meg egy garnitúra gumim.Még így sem akarsz Miskolcra jönni
Piaggio 80
Na 'cakát!
Nya, meg ott nem kell majd órákat várni arra, hogy a pályára tudj menni!
Sajna le kell mondanom Kukucskát.
Délelött megyek ki a H.ringre , utána pedig Visonta.
Van egy olyan érzésem, hogy sokan lesznek Kukucskán, ezért jobbnak látom, ha nem ott kezdek el gyakorolni a Bergel.
Hogy lehetsz ekkora mázlista azzal az utcanévvel? Na várjad majd a cuccot,én most
feltéve ha megbefektetel énnekem anyi lóvét
vegyél egyet jó gyorsan , szombatra legyen mivel veretni
Bocs má hogy igy bele wauwau
iwiw en fentvana címem, vagy elküldhetem emailben is, aszem lehet ugy csinálni a feladást hogy majd én kifizetem a postát, aztán jövöhéten muszaki után visza is küldöm
mikor?
lábtartó nemeladó? gumit már vettem örökbe Zriderül
Véletlenül éppen van 2db hátsó lábtartóm (egy bal és egy jobb ) konzollal együtt 640 LC4-re. Meg egy garnitúra gumim.Még így sem akarsz Miskolcra jönni