Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért annyira nem vészes az olasz helyzet
Nekem még a zöld a harmadik ami még úgy elmegy...
Szintén.. nekem a kék és a citromsárga amimég nagyon bejön a pirosat visszont kinem állhatom
Újabban a fekete mellett a fehér szín is bejön.
Kösz...töled ez TÉNYLEG nagyon meglepő
Tényleg jól néz ki.
szebb mint ujkorában ...............
Énmeg hogy ne depizek(+hogy legyen mit öszekoszolni .. )letakaritottam a müanyagjaimat..
Intéznem kellett volna ezt-azt és gondoltam megyek motorral...de így a lakásból sincs kedvem kimozdulni...

http://forum.index.hu/Article/...
olyan mint a sherco, az se gy rossz motor ,mégis nagyon kevés van belőle. az sm legalábbis tuti zsír szerintem
Szia Foxi! Ez aztán a jó hír!
az amcsi a drz sm-et veszi meg, nem fur meg farag rajta tul sokat, egyebkent miota rendes halozata van a KTM-nek nagyon sokan vesznek 950-990sm-et es az uj 690smc is egesz nepszeru, regebben nem azert nem vettek az amik KTM-et mert draga, hanem azert amiert mi nem veszunk most VOR-t, az miota baj nalad hogy esik? benyomod a speed kupokat popiba es johet a mehet :D
ÁÁ mivan veled ember?Kis eső esik neked meg EXC 250-ed van A legjobb esőben csapatni és nincs az a kurva nagy por
Ja, még a reggeli témához visszakanyarodva: a héten ez az egyetlen szabadnapom...mikor esik az eső? Természetesen ma.
De legyek jókedvű...
Elég megbízható forrásból származó információk alapján mondtam amit mondtam.
Nem tudom még nem jártam amerikában szóval nem néztem hogy milyen gépeik vannak a hobbi motorosonak De szerintem azzal a keresettel a hobbisták is megveszik a KTM-et.Ugyanúgy mint itt magyarok is megveszik a KTM-et pedig kurvára szarúl vagyunk megfizetve és mégse versenyzésre használjuk.Én nem hiszem hogy a környékbeli országokban másképp van ez.Épp multkor néztem Japán enduro versenyt és még ott is akadt egy jópár KTM!Na ez igazán furcsa nemde
Nem.
Oké felfogom baszki De aki írta ezt a kis beszámolót az újonnan vette nemde?
Szerinted aki versenyez, az hány százaléka a motortulajoknak?
Egyébként "enduro"ban még valóban egészen sok a KTM, de krosszban pl. már nagyon-nagyon kevés...
Dani azért megnézel egy Last Men Standinget vagy egy Cross country-t azért találsz bőven KTM-ből!Nem véletlen olcsóbb amcsiba a KTM-alkatrész és nem véletlen adják ki legelőször ott az új tipusokat Pl(XC quad)vagy gyártanak külön amcsiknak XC-t XCW-t!
De ez használtan sokkal olcsóbb mint egy ugyanolyan korú EXC, ezt fogd már fel baszki!
Ezt egy olyan embertől olvasni, akinek a japán motor az Isten, a KTM meg vörös posztó, azért elég komoly dolog...

A holtpontos dolgot ne nekem magyarázd, én tudom! De van ezen a fórumon is olyan krosszos kolléga akinek az volt az egyik legnagyobb kifogása az SX450-el kapcsolatban hogy azt nem lehet csak úgy berúgni mint egy japánt...
4,3Mill najó hagyjálbékén Beleszarnék még ha karbonból lenne a dugattyú is annyi pénzt még képről se láttam vennék inkább 3KTM-et használtan azt 10évig le van a gond mindenről
Sziasztok!

Jövő héten lehet motozni! Nem találtak semmit bajt, tittára egészséges vagyok már!
Ugyanmár...Amerikában azért nem fogy még a KTM se, mert drága...hülye egybites inkább megveszi a japán krosszmotort és az új árát még egyszer ráköltve átalakítja enduronak...na most a VOR meg még a KTM-nél is jóval drágább, akkor mégis ki a faszom venné meg?!?