az amcsi a drz sm-et veszi meg, nem fur meg farag rajta tul sokat, egyebkent miota rendes halozata van a KTM-nek nagyon sokan vesznek 950-990sm-et es az uj 690smc is egesz nepszeru, regebben nem azert nem vettek az amik KTM-et mert draga, hanem azert amiert mi nem veszunk most VOR-t, az miota baj nalad hogy esik? benyomod a speed kupokat popiba es johet a mehet :D
Nem tudom még nem jártam amerikában szóval nem néztem hogy milyen gépeik vannak a hobbi motorosonak De szerintem azzal a keresettel a hobbisták is megveszik a KTM-et.Ugyanúgy mint itt magyarok is megveszik a KTM-et pedig kurvára szarúl vagyunk megfizetve és mégse versenyzésre használjuk.Én nem hiszem hogy a környékbeli országokban másképp van ez.Épp multkor néztem Japán enduro versenyt és még ott is akadt egy jópár KTM!Na ez igazán furcsa nemde
Szerinted aki versenyez, az hány százaléka a motortulajoknak?
Egyébként "enduro"ban még valóban egészen sok a KTM, de krosszban pl. már nagyon-nagyon kevés...
Dani azért megnézel egy Last Men Standinget vagy egy Cross country-t azért találsz bőven KTM-ből!Nem véletlen olcsóbb amcsiba a KTM-alkatrész és nem véletlen adják ki legelőször ott az új tipusokat Pl(XC quad)vagy gyártanak külön amcsiknak XC-t XCW-t!
Ezt egy olyan embertől olvasni, akinek a japán motor az Isten, a KTM meg vörös posztó, azért elég komoly dolog...
A holtpontos dolgot ne nekem magyarázd, én tudom! De van ezen a fórumon is olyan krosszos kolléga akinek az volt az egyik legnagyobb kifogása az SX450-el kapcsolatban hogy azt nem lehet csak úgy berúgni mint egy japánt...
4,3Mill najó hagyjálbékén Beleszarnék még ha karbonból lenne a dugattyú is annyi pénzt még képről se láttam vennék inkább 3KTM-et használtan azt 10évig le van a gond mindenről
Ugyanmár...Amerikában azért nem fogy még a KTM se, mert drága...hülye egybites inkább megveszi a japán krosszmotort és az új árát még egyszer ráköltve átalakítja enduronak...na most a VOR meg még a KTM-nél is jóval drágább, akkor mégis ki a faszom venné meg?!?
http://forum.index.hu/Article/...
De legyek jókedvű...
Egyébként "enduro"ban még valóban egészen sok a KTM, de krosszban pl. már nagyon-nagyon kevés...
A holtpontos dolgot ne nekem magyarázd, én tudom! De van ezen a fórumon is olyan krosszos kolléga akinek az volt az egyik legnagyobb kifogása az SX450-el kapcsolatban hogy azt nem lehet csak úgy berúgni mint egy japánt...
Jövő héten lehet motozni! Nem találtak semmit bajt, tittára egészséges vagyok már!