multiméterrel? Hááát,ha valaki ilyesmivel közeledne felém (még ha oakleyban van akkor is), én biztos futásnak erednék ....csak nem felé,hanem az ellenkező irányban.
Mondjuk ez a kanári szín szvsz egy fokkal még mindig jobb mint a narancs...attól nagyon herótom van...és nem találok sehol egy telibekúrt fekete tankot a motoromra...
Pedig már gondoltam rá hogy multiméterrel megyek ismerkedni, amelyiken nagyobb feszt tudok mérni ahhoz fogok közeledni (szigorúan ókliban persze)...de most lelomboztál...
Akkor tulképp mijük is nő?
eleinte nekem sem tetszett annyira a sárga, gőleg, hogy korábban a gixxer miatt a szokásos kék/fehér mániás voltam. de ez más kategória és azért próbáltam a feketével ellensúlyozni.
Akkor biztos megint nálam van az error, mert Oakley-m van nekem is, mégse vettem észre hogy magasabb lenne a nőneműek elektromos töltése a közelemben, mint mikor más márkák szemüvegeit viselem...
Akkor tulképp mijük is nő?
mi meg maradjunk annyiban, hogy mi gerjedünk az oakley-ra, ezáltal a csajok meg ránk. csak hát GD ezt a megoldó képletet nem gondolta végig