olvastam,de ennyire nem akarok belemerülni(furkodás meg rugóvagdosás) csak a főfúvókával való játszás szerintem elég kell legyen nekem...
amúgy nekem is 160as a főfúvóka most(a tű állását nemtom,szerintem gyári)sportkipuff és a gyári szűrőházba egy TwinAir Supermoto szűrőbetét...sztem nem a legtökéletesebb ez a főfuvóka,mert olyat produkál,hogy folyamatos gázadásnál(gyorsításánál) pár fordulatszám tartományban kicsit elgyengül("darabos") de aztán újra nekilódul...ebből gondolom hogy vagy több vagy kevesebb anyagot kéne kapnia(de inkább többet)...csak nem tudom merre felé induljak el és mivel egy főfuvóka 1500ft jól meg kell gondolni...
Tudom, én is láttam már több képen is. Csak mondjuk egy sm-nek kétszer olyan széles a felni, mint egy krosszmotornak. És az egy "kicsit" széthúzná a gumit. De hátha van vmi speckó gumi, pont erre a célra
őőő nem vagyok túl tájékozott, de láttam már smr-en (a 17es 5"os vagy nem tom milyen széles felnin) "cross"-gumit. szóval biztos hogy létezik. de az lehet hogy csak ilyen enduro volt inkább vagy nem tudom
Hali, bocs h így belekontárkodok, de lehetne egy kérdésem? Ez a modell prestige szerinted (2006-os)? (amint látom neked az van ezért kérdezem, h nem csak annak állítják-e?)
Ha már gumi téma.
17-es felnire milyen cross gumit lehet feltenni? Mert nézegettem 17es cross gumikat, de hiába, mert egy krosszmotornak nem hiszem, h 4,5ös felni lenne hátul, elöl meg főleg nincs 3"-os.
Üdv. 3,5-ös első és 5,5 ös hátsó felnivel lehet valamit kezdeni? Milyen gummákat lehet ráhúzni? 120, 160 elmegy rajta? vagy annál szélesebb (gumi) kell?
Akkor is ezt a gumit kell felrakni, ha éppen esni készülsz!
amúgy nekem is 160as a főfúvóka most(a tű állását nemtom,szerintem gyári)sportkipuff és a gyári szűrőházba egy TwinAir Supermoto szűrőbetét...sztem nem a legtökéletesebb ez a főfuvóka,mert olyat produkál,hogy folyamatos gázadásnál(gyorsításánál) pár fordulatszám tartományban kicsit elgyengül("darabos") de aztán újra nekilódul...ebből gondolom hogy vagy több vagy kevesebb anyagot kéne kapnia(de inkább többet)...csak nem tudom merre felé induljak el és mivel egy főfuvóka 1500ft jól meg kell gondolni...
szerintem enduró gumma...
http://www.ktmklub.hu/index.ph...
17-es felnire milyen cross gumit lehet feltenni? Mert nézegettem 17es cross gumikat, de hiába, mert egy krosszmotornak nem hiszem, h 4,5ös felni lenne hátul, elöl meg főleg nincs 3"-os.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
ezekre pályáznék amúgy. a tulaj azt írta hogy darabja 20e. ha még bele tudnám alkudni a tárcsákat, lehet hogy rámennék.