Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

velem is volt már ilyen eset(sajnos)igy utolag már röhögök,de akkor abban a pár orában mikor 22:00tol 23:00ra taccsra vágtam magam és kb 00.00felé véget is ért a buli,nem voltak kellemes dolgok...
én kb 1kmre laktam a buli helyszinétöl,de mákomra kocsival vittek haza,habár az a 10m ami a kocsi és szobám közt van egy örökkévaloságnak tünt amugy szevasztok.....
pajti multkor én is haza vágtam magamat müvböl nem tudtam haza menni pedig tudod a liget mellet lakok a feleségem nem birt velem taxival mentünk haza(500m)a negyedik megmászása 15 perc volt kemény dolgok ezek nem?
Rs oktáviával már nekem is volt dolgom és kurva jól megy meg nem gagyi sofőrök vezetik.
vasárnap komolyan elgondolkodtam,hogy megölöm magam olyan szarul voltam
látom alkohol mentes buli volt!?
nekem van 1 a picivel
vezér a szigetközi sasok nem nagyon frissitik ?az évzáros képeket meg sasolnám állitolag a tesom is bevert mint a kirakat
azééééé nem ugy ismerlek komoly a képed a jó emberröl
a kép hiányzik nem rakta be ... picsába
értem na én lépek , további jo estét mindnkinek szevasztok......
ez tényleg off -road
szeva papa?
éééén? soha bazze
erös nyakat hooligán nem is tudtam te ilyen vadul motorozol?
viccet félretéve megvan neki az R1 a zsoppen egy spanjáé
és azt egy R1 el a kezében nem lehet a chopper kényelmesebb az biztos
szerelmes 1 nőbe
Ez sajnos benne vanm a pakliban,ott is emerek ülnek és bennük is kicsit túlcsordul az adrenalin,és akkor se istent se supermotorost nem ismernek
Börni! A Jánossomorjai boys-al mi a fasz van ? chopper-al láttam még jo multkor.... vége a száguldozásnak?
15 ön ki tudsz menni a lezárt ipari park lejárónál azt is baszhatja
csak odáig el is kell jutni
egy barátomat szándékosan akarta elütni az egyik túlbuzgó policeman
A kurva annyukat Mondjuk abba az octáviába van craft az bitzos ... de attol függetlenül 4 kereke van
Mit ér egy Octávia egy supermoto ellen,az első hidnál a lépcsőn felmegy az ember oda meg nem hiszem hogy utánad mennek
jaja multkor menekültem az rs octavia elől
bazze 6 koppon izombol megyek hátranézek a zsarusofőr meg könyököl a váltó felett ........
aztán off road lett a megoldás
A pályás rendőrök Rs octaviával nyomlyák nem:? TT ha valami ilyesmivel akkor gáz a menekülés..
Az a kipuff elég furcs izlésre vall, a praktikumról ne is beszéljünk
de szerintem belebasz nem a legfaszább megoldás ..... az biztos
de pályások odajönnek,ha valaki leadja a drótot,hogy kint vagyunk.
ugratás leérkezésnél nem basz bele a kerék abba a dobba?