Igen, köszi! Sajnos így jártam. Nem tudom mikor lesz vége az ügynek, addig nem lesz motorom. Sajnos az nem most lesz, ismerve a gyors bírósági ügyeket magyarországon...
Szia 2N!
Látom te is lecserélted a kis XT-t. Sajnálom, ami történt. Velem tavaly 10.05-én történt hasonló, de nagyobb szerencsém volt, egy lehajtott tetejű cabrioba estünk be
Gondolom a motorod gazdasági totálkáros lesz.
Jobbulást!
2-5 versenyt birnak (verseny fügvénye, ugrato, offroad stb.) a Marchesini kerekek alu változata engedélyezett csak SM-ben + a küllöket kell letakarni mivel állitolag veszélyesebbek mint a füzött (kezed, lábad bekerülhet). ára gyártótol függetlenül: 795 EUro első kerék, 1035 hátsó kerék (fekete, ezüst, arany szinben) más szinben felninként 179 Euro felár!
ilyen felniket mennyiért vesztegetnek? nekem nagyon bejön, még jobban, mint a fűzött - meg ha versenyszinten foglalkoznak vele, annyival csak nem szarabb - nem?
Nem keverem ,mert most is van egy öregebb Bergem.
Talán ott hibáztam , h amikor Foxyt irtam ,nem rád ,hnem Anitára gondoltam, neki van husaberg fs650c-je
70000ezer körül a forgalombahelyezés, de 610es pont nincs nekik, alul irják is hogy a képek csak illusztráció. 1 610esük van az meg 2004es dupla kipufos 46LE 157kg
ha újjat szeretnél akkor fordulj valamelyik hivatalos márkakereskedéshez (1db 2007es vadi új van még Veszprémben ha jol emléxem azt jó áron adják)
Számomra sem volt nagyon hihető, de qurvára ugy emlékszem , h itt bizonygatták, h van valahol novicsentóba olyan 650es, mint a Foxyé.
Mindegy, itt hozzzáért a pucérseggem a hidegfalhoz, felriadtam, oszt pucolhatok a cementsilóra gályázni....
+ regadó (180.000.- HUF azt hiszem) + üzembe helyezés (gondolom 30.000.- - 50.000.- közt valahol)
Én is néztem már, valaki írta, hogy 2006-os gyártású, raktáron lévő modellek.
(Talán még így is megérné ha lenne rá pénzem.)
Igen, köszi! Sajnos így jártam. Nem tudom mikor lesz vége az ügynek, addig nem lesz motorom. Sajnos az nem most lesz, ismerve a gyors bírósági ügyeket magyarországon...
Üdv,
2N
itt a video hozzá!
Megmondanád ki van a képen?
Látom te is lecserélted a kis XT-t. Sajnálom, ami történt. Velem tavaly 10.05-én történt hasonló, de nagyobb szerencsém volt, egy lehajtott tetejű cabrioba estünk be
Gondolom a motorod gazdasági totálkáros lesz.
Jobbulást!
Kakucsring Hungary
supermoto freestyle!
Talán ott hibáztam , h amikor Foxyt irtam ,nem rád ,hnem Anitára gondoltam, neki van husaberg fs650c-je
ha újjat szeretnél akkor fordulj valamelyik hivatalos márkakereskedéshez (1db 2007es vadi új van még Veszprémben ha jol emléxem azt jó áron adják)
Mindegy, itt hozzzáért a pucérseggem a hidegfalhoz, felriadtam, oszt pucolhatok a cementsilóra gályázni....
a 250es az 2005-ös a többi 2007es a 610sm talán 2006 az 510es meg talán 2005 de nem biztos
Én is néztem már, valaki írta, hogy 2006-os gyártású, raktáron lévő modellek.
(Talán még így is megérné ha lenne rá pénzem.)