Motowell Magnet Citym van és kimentünk ma motorozni. 5 fok lehet kb. Mentem vele kb, 15-20 km-t és 3-at pöffent a kipufogó. Megyek vele tő gázzal húzom és leállt a motor. Beinditottam és 30km/h sebbeséget eléri és leakar állni , rángat. Ha csak egy kicsit húzom a gázt akkor normálisan megy, de ha viszont már közepes vagy tőgázzal húzom leáll . Mi lehet ennek az oka ? Motowell Magnet City 2008, 1200km van benne és a fojtások is benne vannak.
Sziasztok a következő lenne a kérdésem.Van egy yamaha robogóm ami tárcsafékes az a gond vele, ha behúzom nyikorog elvileg a ferodól rajta van a fékpofán.A másik pedig az igaz, hogy a 70-es hengert a gyári 50-es önindító nem forgatja meg?
fingom nincs ehhez, de én megnézném milyen a benzincsap nem-e vákuumos(már ha van benne) az szokott vicceskedni a robokókon
az ac működik? ott nem kell légteleníteni?
Van egy Peugeot Jetforce robogóm és egy benzincső szétment, elfojt a benzin..... kicseréltem a csövet, de azóta nem indul, nem megy az üzemanyag el az injektorig! Hallottam valami olyat, hogy szükséges valami vákum az üzemanyag ellátáshoz, de nem értek ehhez!
Ha valakinek lenne valami ötlete a probléma megoldására az nagy segítség lenne!
Előre is kösz!
mondjuk aki lemondja a menzát azért hogy jusson benzin a motorba nem hinném hogy olyan kőgazdag
amúgy 3 ktm esből kettőnek tetszett az xr4
pedig fele ló sincs benne mint az 525-ben
ne irigykedj a nagy eszemre, már kurvára zavar.....
ne tudd meg(mondjuk nem is fogod) milyen szar lángésznek lenni ennyi sok idióta között ami a földön van
Miben tér el a látható dolgon kivűl?
Köszi