Tisztelt AGO!
Érdeklődöm, hogy meg van e még a Dynojet váltóelektronika egy SP Electronics húzó gyorsváltó kapcsolóval?
Nekem egy 2005-ös Yamaha R1-em van. kompatibilis hozzá? Esetleg be is tudnátok szerelni? Köszönöm Válaszod!
Üdv.! András
Eladó használt POWER COMMANDER V a saját motoromból, mivel egy más fajta POWER COMMANDER V kerül bele.
Ára: 65.000HUF
Az alábbi motorokba megfelelő:
Suzuki GSX-R1000 (2007-)
Suzuki GSX1300R Hayabusa (2008-)
Suzuki B-King (2008-)
Nem tudok róla, hogy erre képes lenne. Egy b-kingnél a power commander miatt lett kiiktatva. Az megmért ellenállás értéke 325 ohm volt emlékeim szerint,
Sok értelme nincs.
Többféle is van belőle, de nagy része csak az egyik szenzort jelét "tolja" el. Általában a külső hőmérsékletét.
Látni kéne pontosan hova van bekötve.
Az is lehet, hogy a gyári ECU működését "módosítja", mint az Yoshi, BikeTek, stb.. eszközök.
Legalábbis a gombot meg a felíratok erre utalnak.
Mondjuk annak se sok értelme...
Vettünk cimborámnak egy k6 600 gsxr-t és ez az egység volt az ülés alatt bekötve, nem ismerem, gondolom valami butább power commander, van erről valami tapasztalatod?
Huu azt most igy nem tudom... Sajnos nem vagyok otthon, de amint tudom megnezem! Azt tudom, hogy a power commander oldalarol töltöttem le... Kivalasztottam a tipust es az evjaratot... Elvileg müködnie kellene! Megirom majd pontosan, hogy milyen formatumban töltöttem! De az is lehet, hogy PC5-höz szedte le... Tudok esetleg mashol is mapokat letölteni? 2006-os USA modell.
Hello Ago!
Sikerült hozza jutnom egy PC3 hoz.. 2006os R1-hez. Szeretnek ratölteni egy mapot! Letöltöttem a Commander software-t es 1-2 mapot, de a program nem engedi betenni a mapot... Azt irja hogy nem ismeri a formatumot... Ilyenkor mit tudok csinalni?
Üdv.: Adam
Érdeklődöm, hogy meg van e még a Dynojet váltóelektronika egy SP Electronics húzó gyorsváltó kapcsolóval?
Nekem egy 2005-ös Yamaha R1-em van. kompatibilis hozzá? Esetleg be is tudnátok szerelni? Köszönöm Válaszod!
Üdv.! András
Használt power commandert keresek FZ1 hez 2006 évjárat.
Köszönöm
PCM -et keresek 2013 VFR800 X Crossrunner-hez.
ajánlatokat privátban itt, vagy az rrr1000@t-online.hu -mailra várom.
köszönöm
Ára: 65.000HUF
Az alábbi motorokba megfelelő:
Suzuki GSX-R1000 (2007-)
Suzuki GSX1300R Hayabusa (2008-)
Suzuki B-King (2008-)
Képet tudsz róla küldeni? Érdekelhet...
Lambda eliminatort használt közületek valaki? Illetve van-e értelme használni?
Sok értelme nincs.
Többféle is van belőle, de nagy része csak az egyik szenzort jelét "tolja" el. Általában a külső hőmérsékletét.
Látni kéne pontosan hova van bekötve.
Az is lehet, hogy a gyári ECU működését "módosítja", mint az Yoshi, BikeTek, stb.. eszközök.
Legalábbis a gombot meg a felíratok erre utalnak.
Mondjuk annak se sok értelme...
Vettünk cimborámnak egy k6 600 gsxr-t és ez az egység volt az ülés alatt bekötve, nem ismerem, gondolom valami butább power commander, van erről valami tapasztalatod?
Hasznalt PC V-ot keresek 4 hengeres motorhoz, mindegy milyen motorhoz volt eredetileg.
Ha valaki tud 45 e ftig erdekel.
Udv
MI a map kiterjesztése?
Nem PCV térképet töltesz le véletlenül?
Sikerült hozza jutnom egy PC3 hoz.. 2006os R1-hez. Szeretnek ratölteni egy mapot! Letöltöttem a Commander software-t es 1-2 mapot, de a program nem engedi betenni a mapot... Azt irja hogy nem ismeri a formatumot... Ilyenkor mit tudok csinalni?
Üdv.: Adam