mondjuk az nem nagy baj betöltjük ezt az űrt(kezeit széttáró) A keleti felét magyarországnak a nyugati felét oroszországnak fogják hívni oszt mindenki boldog (kezeit széttáró)
szerintem 1 év alatt annyit nőtt az ingatlanjaim értéke amennyit te életedben nem kerestél(fetrengős)
Azért nekem nagyon rossz(gondolkodós) most nincs kedvem 28 misiért olyan pecót venni ami tavaly 15 volt(gondolkodós)
Mondjuk a vásárlóértéket meg baszhatja!
A liszt nekem alapanyag, pár hónapja 160 forintért vettem, majd örültem, hogy kapok 209.-ért, most földhöz verem a seggem, hogy van 234.-ért!
A többi alapanyagomról nem is beszélve (sajt, tejföl, stb.)
De ha árat emelek, mindenki pampog!
nekünk annyiból szar hogy a forintot is basszák szóval így duplán megérezzük azokon a termékeken ami kintről jön
ellenben amit eladunk az meg drágább, szóval nem mindenkinek rossz ám ez
pl a gyerek dollárban kapja a pénzért kb fele annyit reklámoz mint 3-4 éve aztán mégis több a pénze
Egy az emberi természettől totálisan idegen eszme.
Most tegyük félre a "politikus mind szemét akasztófára való" bullshitet.
Vegyük a legtisztességesebb embert,pártépítkezás,határozott és nagyon jó társadalmi vízió,program ezt közvetíti az embereknek,azok elhiszik,azonosulnak a programmal és a vízióval,meg is nyerik,és bele sem kezdenek a programba hanem lemondanak?
Úgy hogy tudják,kockázatos mert visszatérhet az imént leváltott?
Ha meg csak az a program hogy félév és szevasztok az meg csak az ilyen bajnai szagértőkormányos szabadrablás lenne.
Mielőtt jön bogyesz és raks,nem most sincs ilyen,az unijo ellenőrizte és hagyta,ennél nagyságrendel nagyobb szabadrablás lenne,kb a 92-es módszerváltás,megspékelve a totál államvagyon ujra gombokért nyugatra eladást.
nincs különb,aki különb nem megy el politikai pályára
elszámoltatás meg sosem lesz, hiszen akkor maguk alatt vágnák a fát
attól hogy lófaszos táblát lobogtatnak még haverok ám ezek nem akarnak egymással kibaszni
pár kis lófaszjóska bukóembert beáldoznak és ennyi
pl ezt is: https://hu.wikipedia.org/wiki/Zuschlag_János
https://index.hu/kulfold/2022/...