😂
Ez a szerencsétlen beszél a valóságról, amikor sokadszorra is megbukott, mert nem volt tisztában vele mi a valóság?
A szomorú hogy ezen nyilatkozat alapján, még mindig nem tudja mi az Orbán sikerének oka. Ez pedig nem azt vetíti előre hogy érdemes lenne készülnie a hatalomátvételre 😂 hacsak be nem hívja az oroszokat, mint 56-ban Bogyóék, esélytelen ez a kretén. Én csak azt nem értem hogy a baloldalon nincs egy tökös akárki, aki elintézné, hogy ekkora hasznot hajt a jobboldali politikusoknak? 😂
Én bébifóka pörit eszek ma amit eszkimóktól vettem akik gréti formájú husánggal vertek véresre mielőtt élve kibelezték volna, ez feltételem volt a vásárláshoz.
ruszkik vs nyugat
fapad kocsi vs megfagyni télen 😀
mondjuk most olvasom hogy kikönyörögték a fritzek a kanadaiaktól az alkatrészt lehet mégiscsak lesz ruszki gáz
komisz kölykök ezek a németek is, csak más faszával szeretik verni a csalánt 😂
Egyébként te hányszor töltöttél elektromos autót?(kérdőjeles)
te valamit titkolsz(gondolkodós)
Ott lapul a bútorboltban egy zsír új villany audi suv csak nincs pofád említeni mert annyit becsmérelted már a fajtáját 😅
Ez a szerencsétlen beszél a valóságról, amikor sokadszorra is megbukott, mert nem volt tisztában vele mi a valóság?
A szomorú hogy ezen nyilatkozat alapján, még mindig nem tudja mi az Orbán sikerének oka. Ez pedig nem azt vetíti előre hogy érdemes lenne készülnie a hatalomátvételre 😂 hacsak be nem hívja az oroszokat, mint 56-ban Bogyóék, esélytelen ez a kretén. Én csak azt nem értem hogy a baloldalon nincs egy tökös akárki, aki elintézné, hogy ekkora hasznot hajt a jobboldali politikusoknak? 😂
járj helyette széntüzelésű gőzgéppel, azt lehet 😂
Esetleg 1,5 evre kapod meg a rendelest argarancia nelkul.
fapad kocsi vs megfagyni télen 😀
mondjuk most olvasom hogy kikönyörögték a fritzek a kanadaiaktól az alkatrészt lehet mégiscsak lesz ruszki gáz
komisz kölykök ezek a németek is, csak más faszával szeretik verni a csalánt 😂
https://www.atv.hu/belfold/202...
Na nemsoká bizonyíthatnak bogyóék (fetrengős)
http://youtu.be/Hf_EOyghZmw
te valamit titkolsz(gondolkodós)
Ott lapul a bútorboltban egy zsír új villany audi suv csak nincs pofád említeni mert annyit becsmérelted már a fajtáját 😅