Sziasztok van valakinek 14 colos hátsó felnie multkor vettem egyet de becsaptak törött volt motorozni meg nagyon szeretnék ha valaki tud 1 akkor szivesen megvenném.Köszönöm
Hali,szia! Keresek Dirtbike KXD 607 első telót, alsó-felső teleszkóp befogóval (kormány oszloppal) kpl. Esetleg valamilyen hasonló Pitbike
kpl. első telót. Lényeg hogy a teló száron a kerék tengely befogó előre felé a teló oldalán legyen Köszi
Hali,sziasztok! Keresek Dirtbike KXD 607 első telót, alsó-felső teleszkóp befogóval (kormány oszloppal) kpl. Esetleg valamilyen hasonló Pitbike
kpl. első telót. Lényeg hogy a teló száron a kerék tengely befogó előre felé a teló oldalán legyen Köszi
Sziasztok Van 1 125ös Loncin pitbikeom tegnap megállt szétszedtem a hengert és rá volt égve a gyűrű a hengerre ma vettem henger szettet dugó gyűrű henger és kicseréltem és össze raktam és kétszer beindult és azóta nem nem lehet hogy a vezérlés ment el vagy valami vagy ötlet válaszokat köszönöm
Sziasztok,
Fót környékén keresnék szerelőt, aki egy Stomp pitbike javításában tudna segíteni. (nem indul be, felpörög, egy kettőt fordul, aztán leáll)
köszi
csaapi
Helló! Szeretném a segítségedet kérni, hogy a molkt karburátor hoz hol lehet ne levegő állító csavart venni? Vagy letudná fényképezni hogy körülbelül legyen fogalmam, hogy milyet kel keresni, az lenne a legjobb, hogy egy vonalzón vagy amin tátom hogy kb mi mekkora. Köszi a segítséget!
killyferenc@freemail.hu
killyferenc@freemail.hu
killyferenc@freemail.hu
Fót környékén keresnék szerelőt, aki egy Stomp pitbike javításában tudna segíteni. (nem indul be, felpörög, egy kettőt fordul, aztán leáll)
köszi
csaapi
Vettem egy új pitbike-ot, sima alap 125-ös blokkal. Hogy kell bejáratni? :)
KXD pitbike-ról mi a vélemény?
Ilyen:
E-h versenyteleszkóppal, erős váz (két részes), sportrendszer, jó gumik.....
Vázak, kerekek, teleszkópok, idomok, fékek, kormányok és tartozékai, blokk....
Minden, ami kellhet!!!
Postai utánvétel vagy személyes átvétel lehetséges Budapesten!
infó: +36302649336 e-mail tlbguru@freemail.hu
váltósor, berugószerkezet ,olajpumpa, 140ccm hengerszett,olajhűtő,gyújtásfedél,5 lamellás kuplungszett,cnc mart agyas hátsókerék stb...
Tudsz nekem egy telo szamot mondani es felhivlak!
Sikerult venni egy pitbike vazat. Valakinek van otlete h milyen tipus lehet? Illetve alkatreszeket keresek hozza.
Koszonom a segitseget
http://www.jofogas.hu/bekes/BSE_pitbike_jo_allapotban_elado_37770744.htm?ma=1
A gyári oldalsztender is megvan.
Üdv. mindenkinek: F