Váltó fogaskereket keresek. Mellékeltem képet is róluk, hogy milyen kellene, Persze jó állapotban. :) Méreteik: nagy: 29 fogú, 20mm-es tengelyre, a kicsi 17 fogú, 17mm-es tengelyre.
Sérülés miatt eladó nagyon keveset használt motorom . Gyári számla, gyári kézikönyv. Fél tank benzint hajtottam ki a motorból.
Adok hozzá új levegőszűrőt, sárvédőt, Motul olajat, láncsprayt, tanksapkát váltókart, tömlőt.
Kérésre képet szívesen küldök.
220 e ft
Helló!
Van egy pitbike 125-ösöm az vele a gond hogy a be rúgom akkor egy 20másodpercig jó utána elkezd fulladni meg durrogni..ez mitől van vagy mi a rossz?
Azt mondom h tegyel hozza egy 10est es vegyél normalisabbat..enyem Bse125-140ccm.aluhengeres nem ontveny..es ez nagyon strapa biro..lifan blokkos...202337101
üdv srácok tudnátok segíteni?
miféle lehet ez a pitbike?
superbyke ez van ráirva a motorblokk oldalára ill az ülésre is
nem találok ilyet a google-ben sem :)
valaki vmi infot rola? évj ccm3? stb
Váltó fogaskereket keresek. Mellékeltem képet is róluk, hogy milyen kellene, Persze jó állapotban. :) Méreteik: nagy: 29 fogú, 20mm-es tengelyre, a kicsi 17 fogú, 17mm-es tengelyre.
Adok hozzá új levegőszűrőt, sárvédőt, Motul olajat, láncsprayt, tanksapkát váltókart, tömlőt.
Kérésre képet szívesen küldök.
220 e ft
Van egy pitbike 125-ösöm az vele a gond hogy a be rúgom akkor egy 20másodpercig jó utána elkezd fulladni meg durrogni..ez mitől van vagy mi a rossz?
miféle lehet ez a pitbike?
superbyke ez van ráirva a motorblokk oldalára ill az ülésre is
nem találok ilyet a google-ben sem :)
valaki vmi infot rola? évj ccm3? stb
Csörgess meg, és beszélünk, vagy írj egy emailt.
06703638053
geridoc@freemail.hu
Üdv.
Gergő
Üdv Olivér
képet holnap tudok