Helló! Szeretném a segítségeteket kérni hogy a molkt karburátok hoz hol lehet ne levegő állító csavart venni? Vagy valaki letudná fényképezni hogy körülbelül legyen fogalmam hogy milyet kel keresni, az lenne a legjobb hogy egy vonalzón vagy amin tátom hogy kb mi mekkora. Köszi a segítséget!
Nevezési díj:
6000 Ft. - 50ccm, 65ccm, 85ccm, Pitbike
8000 Ft. - Hegylakó kupa és Meghívásos verseny
(Napi licenc váltása tömegsport kategóriában lehetséges.)
Verseny időterve:
7:30 gépátvétel
9:00 szabadedzés
10:30 időmérő edzés
12:00 verseny futamok
17.30 eredmény hirdetés
(A program a létszámtól függően változhat!)
Bővebb információ a mams.hu weboldalán versenykiirások/motocross menüpontban vagy pedig telefonon.
Hello !
Most szeretnek venni egy pitbike motort tudnatok adni jo tanacsot vagy ajanlani hogy milyet vegyek mit erdemes vagy barmit mert sok van es nem tudom eldonteni mi legyen :(
Hátha valakit érdekel:
Gázzal tölthető hátsó teleszkóp 28cm szemtávval, teljesen új!
Nekem sajnos hosszú lett, ezért válok meg tőle.
11.000-huf
Az ár tartalmazza a posta költséget is, valamint csere érdekel CRF50 idomra matrica szett.
Helló!
Van egy 140ccm pitbikém az vele a gond hogy nem jön vissza a kuplung kar..az lenne a kérdésem hogy a csapágy közepébe nem kell lenni-e egy rugonak ami vissza nyomja a kart?
A segitséget előre is köszönöm
Heló! Egy pitsterpro x4 125cc-vel lenne problémám. A helyzet az, hogy nincs benne kompresszió, több mint valószínű, hogy a szelepek vallak benne rosszul beállítva. A problémám az, hogy igazándiból semmi infóm nincs a gépről, azt sem tudom, hogy mennyinek kellene lennie a hézagoknak a szívó és kipufogó oldalon, meg örülnék egy service manuálnak is, vagy egy részletes képgalériának is, amit áttanulmányozhatok, mielőtt nekiugrok a gépnek. a képeken látható a motor, meg a blokkot is több szögből lefotóztam.
kortisznak : nem hirdetek supermoto kereket hozzá. 560e helyett 400e az egy kicsit erős alku,de beszéljünk. Talán találunk egy közös pontot. Ahogy mondani szokták : alkudni a motor mellett,pénzel a zsebben !
veszilacikukaccitromailponthu-ra írj!
üdv: Laci
Ha valakit esetleg érdekelne...
Magyarország Nemzetközi (Nyílt)
Junior Motocross Bajnokság,
Pitbike Motocross Kupa és Meghívásos Hegylakó Kupa.
Szervező: Németh Kornél
Helyszín: Zselickislak
Időpont: 2015.10.23. (péntek)
email cím: centermotorsportclub@gmail.com
mobil: +36307798216
Nevezési díj:
6000 Ft. - 50ccm, 65ccm, 85ccm, Pitbike
8000 Ft. - Hegylakó kupa és Meghívásos verseny
(Napi licenc váltása tömegsport kategóriában lehetséges.)
Verseny időterve:
7:30 gépátvétel
9:00 szabadedzés
10:30 időmérő edzés
12:00 verseny futamok
17.30 eredmény hirdetés
(A program a létszámtól függően változhat!)
Bővebb információ a mams.hu weboldalán versenykiirások/motocross menüpontban vagy pedig telefonon.
Most szeretnek venni egy pitbike motort tudnatok adni jo tanacsot vagy ajanlani hogy milyet vegyek mit erdemes vagy barmit mert sok van es nem tudom eldonteni mi legyen :(
A hátsó nincs már meg, csak az első.
Mennyi szemtávja ?
Gázzal tölthető hátsó teleszkóp 28cm szemtávval, teljesen új!
Nekem sajnos hosszú lett, ezért válok meg tőle.
11.000-huf
Az ár tartalmazza a posta költséget is, valamint csere érdekel CRF50 idomra matrica szett.
Most kezdek egy 125-ös Ducar építésébe Szegeden.Érdekelnének alkatrészek tanácsok stb.
Mi lehet a baj
Van egy 140ccm pitbikém az vele a gond hogy nem jön vissza a kuplung kar..az lenne a kérdésem hogy a csapágy közepébe nem kell lenni-e egy rugonak ami vissza nyomja a kart?
A segitséget előre is köszönöm
Viszont van egy csomó alkatrészem : crf50 váz,idomok....stb
crf70 váz,kerekek,fékek,telók...stb.
Ha valaki valamit keres az keressen meg a facebookon: Vészi László(Pécs)
A fiam Stomp-jába keresnék hátsó teleszkópot, ha valakinek van jó állapotú darabja arra vevő volnék.
így már kicsit drága nekem
köszönöm
veszilacikukaccitromailponthu-ra írj!
üdv: Laci