Szia! Kritikának azt szokták megfogalmazni, hogy pillanatok alatt be lehet mérni és hatástalanítani (zavarni). Ez persze csak a "jól felkészültekkel" szemben probléma. Ha csak felkapják és beteszik egy platósra/dobozosba, az más. Engem érdekelnének részletek...
Egy Srados cimborámmal olyan 3-4 fele támadjuk meg Pécset (Mohács felől) , aztán lenézünk Orfűre. Akinek van kedve írjon itt, aztán akkor Pláza parkolóba megvárjuk.
Én személyszerint nem tudok ilyenről... voltam már párszor én is arra, de nem jött kutyase. Maximum a sok szabadidejükbe a pihenőbe álnak be, de ezt is csak találgatás képpen mondom.
Sziasztok!
A tervek szerint a közeljövőben eljutok motorral a mecsekbe. Eddig csak autóval jártam arra pár alkalommal és úgy gondoltam motorral is ki kellene próbálni A kérdésem az, hogy igaz az a pletyka, hogy az x évvel ezelőtti motoros baleset óta be van kamerázva az út, és ha pár kört lenyomok oda-vissza akkor megjelennek a sünök...?! Eddig csak Dombóvárról a 66os úton Pécsre jártam, van másik útvonal(szerpentin) amit érdemes megnézni? Válaszotokat előre is köszönöm,és széles utat!
Helo! tenyleg jo volt a kis tura orultem hogy ott lehettem ! a kepek jok lettek de ha nem baj en felraktam a facebokra es megosztottam azt a vizibiciklis kepet ha nem baj! Egy paran megneztek! Ha lehet en elmegyek megint veletek! Csak idobe szoljatok!
Augusztus vége felé megejthetnénk még 1 ilyen túrát, meg kell nézni melyik napra mondanak jó időt. Előtte 1 héttel pedig ide kiírom.
Csak akkor 9kor indulunk :)
Balatonon voltunk Szombaton páran :)
Kaposváron megáltunk a kilátónál.
És nem esett bele a Norbi bukója a balatonba :D
Hazafelé megáltunk mekinél ittunk még egyet.
10 kor találkozunk, szerintem 10:15 körül indulunk. Max. fél óra és ott vagyunk. Szigetváron úgyis elkanyarodunk jobbra Kaposvár felé, úgyhogy várhatsz akár a Spar parkolójában is.
Mikor ertek kb szigetvarra szombaton! En nem mennek a plasa parkoloba, szigetvaron varnek a mol kutnal ugyis a 67 es fele mentek csak kb mikor ertek ide? koszi elmennek ha szabad!
Kedden már leszek Pécsen, ha gondolod akkor találkozzunk és beszélhetünk róla, megmutatom a sajátomban ill. a működését.
Mohácsról mikor indultok?
Ma délután kinek van kedve motorozni egyet?
Egy Srados cimborámmal olyan 3-4 fele támadjuk meg Pécset (Mohács felől) , aztán lenézünk Orfűre. Akinek van kedve írjon itt, aztán akkor Pláza parkolóba megvárjuk.
Én személyszerint nem tudok ilyenről... voltam már párszor én is arra, de nem jött kutyase. Maximum a sok szabadidejükbe a pihenőbe álnak be, de ezt is csak találgatás képpen mondom.
A tervek szerint a közeljövőben eljutok motorral a mecsekbe. Eddig csak autóval jártam arra pár alkalommal és úgy gondoltam motorral is ki kellene próbálni
Este 7 óra
Legközelebb majd jössz te is ;)
Csak akkor 9kor indulunk :)
Kaposváron megáltunk a kilátónál.
És nem esett bele a Norbi bukója a balatonba :D
Hazafelé megáltunk mekinél ittunk még egyet.
Emailokat kapok, de itt nem jelöltek vissza, úgyhogy nem tudok pontosat mondani.
Köszi.