Beszéltem a sráccal Rambo, azt mondta, hogy a videó fele kész van, de most kapott 1 pénzes melót, úgyhogy majd hétvégén tudja folytatni. Videó felépítése az olyan lesz, hogy gurulás, riport, gurulás, riport... biztos jól megcsinálja, közlöm majd Veletek is azonnal.
Héten elkészítve, lebeszélve, megszervezve kiírom a Motoros túrát amit említettem, Június 8-án Szombaton lesz.
Nekem van egy ismerősöm Dombóváron, nagyon ügyesen tetovál,
rajzol, fest, airbrushol. Bár járművet asszem nem nagyon szokott..
Keresd a Facen Virág Kristófot!
Múltkor mikor találkoztunk szólhattál volna, és akkor megadom a srác számát aki a kocsimat fényezte. Jelölj be facebookon és akkor a többit megbeszéljük privátba! Üdv. Z.
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki ajánlani egy korrekt fényezőt Pécsen?
Sajnos megtört a gyári TL-em, és szeretném ugyanolyan szépre megcsináltatni, mint a baleset előtt volt. Semmi Flikk-flakk extra dolog nem kell, csak egy kis műanyagos munka, meg egy korrekt fényezés, ami színárnyalatban telejsen ugyanolyan mint korábban volt.
Halihali.
Vasárnap jött haza a srác Francia országból, tegnap pont találkoztam vele, van most 1-2 dolga, de jövő hétre ígérte. Hétfőn még felhívom aztán úgyis berakom ide!
MÁS:
Szeretnék szervezni 1 Pécs - Kaposvár - Marcali - Kesztehely ( ebéd, fagyi ) - BalatonLelle - Siófok - Iregszemcse - Dombóvár - Sásd - ( hazafelé kicsit tekergünk egyet, ezért ) Orfű felé jönnénk vissza Pécsre! Megfogom szervezni, hirdetni, remélem erre is jöttök! JÚNIUS 8, az eddigi tervem! 1-2 hét múlva meglesz!
1 sör lesz. :)